STREET STYLE

Firenca je ovih dana puna odlično odjevenih muškaraca. Donosimo 48 fotografija

Nova modna sezona počela je muškim revijama na tzv. tjednu mode Pitti Uomo u Firenci

Čuveni Pitti Uomo koji se u Firenci održava još od 1972. kao jedan od najvažnijih događaja posvećenih muškoj modi, održan je, kao i uvijek, u Fortezzi da Basso od 11 do 13. siječnja. Na njemu su prikazane nove kolekcije za jesen 2022. oko 600 različitih brendova, no mnogi su zbog alarmantne situacije s koronavirusom u Italiji, morali otkazati svoje nastupe.

Ipak, zdrave uzvanike to nije spriječilo da dođu vidjeti što su dizajneri pripremili. Dakako, uz stroge mjere opreza. Svi gosti u Fortezzi da Basso morali su imati covid potvrde ili negativan test i nositi maske, a maske su od kraja prosinca u Italiji ponovno obavezne i na otvorenom. Street style fotografije koje danas obilaze modni svijet željan ulične mode, tako prikazuju odlične kombinacije uzvanika, ali na gotovo svakoj one uključuju i masku.

Čini nam se, međutim, da su se na početku pandemije ljudi više trudili usklađivati maske s odjevnim kombinacijama, a sada, nakon dvije godine pandemije, kao da je svima zaista svejedno. Što su uzvanici nosili pogledajte u nastavku na službenim street style fotografijama s događanja.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube