HRVATSKA MODA

Dvije prijateljice iz Zagreba stoje iza ovog novog brenda kupaćih kostima. Jako su seksi

Mia Matić i Ema Pilić pokrenule su brend kupaćih kostima naziva Peau

Zagrebačka manekenka Mia Matić i njezina najbolja prijateljica Ema Pilić pokrenule su brend kupaćih kostima koji nosi naziv Peau. Mia već godinama radi kao model u modnoj industriji, a Ema se od završetka studija bavi brendingom i prodajom pa su odlučile udružiti snage i kreirati nešto što će spojiti znanja jedne i druge.

Tako je nastao Peau, brend kupaćih kostima, a motivacija im je bila, kaže Mia u priopćenju za medije, i to što ljeti nisu mogle naći jednostavne kupaće kostime po svojoj mjeri. Kostimi koje su kreirale doista jesu jednostavni i minijaturni stoga su idealni za one kojima je manje više. Prva kolekcija donosi 10 modela jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima, a svi su multifunkcionalni tako da ih možete prilagođavati i nositi na više načina.

Mia Matić i Ema Pilić

Kostimi dolaze u nekoliko boja, a to su bijela, crna, bež, tobacco, maslinasto zelena i vatreno narančasta. Ime brenda dolazi od francuske riječi Peau i znači koža, a proizašlo je od ideje da su badići ljetni nastavak naše kože.

U ulozi modela novih kupaćih kostima našle su se Mia Matić i Nina Petreš za čije se je frizure pobrinuo Salon Teuta. Za kreativno vodstvo bili su zaduženi Ema Pilić, Nemanja Gašić i Mia Matić, a sve je snimio Nemanja Gašić. Peau kupaći kostimi mogu se kupiti ovdje, a cijene se kreću od 499 do 599 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba