MODA

Dugo nismo vidjeli ovako odvažne kupaće kostime. Pogledajte ih samo

Iza cijele priče stoji londonska dizajnerica i velika obožavateljica osamdesetih

Britanski brend kupaćih kostima Oceanus nešto je sasvim drugačije od onoga na što smo navikli kad su u pitanju kupaći kostimi. Kako sami za sebe kažu, misija im je kreirati kupaće kostime koje će osnažiti žene i natjerati prolaznike da za njima okreću glave. I moramo priznati da im to jako dobro ide.

Njihovi kupaći kostimi krojevima možda nisu drugačiji od uobičajenih kostima na koje možete naići kod dizajnerskih ili high street brendova, no razlikuje ih način na koji su ukrašeni. Svi su izrađeni od recikliranih eco-friendly materijala te su ručno izvezeni perlama i Swarovski kristalima. Kao takvi evociraju osamdesete godine prošlog stoljeća i već u njima možemo zamisliti Joan Collins ili Grace Jones. Osnivačica brenda i dizajnerica Hannah Attalah kaže da se radi zapravo o hibridu između kupaćih kostima i večernje odjeće što će vam biti jasno pri prvom pogledu na njene kostime.

Brend jako brzo raste pa se već može kupiti u britanskim robnim kućama Harrods i Flannels, a dostavljaju i diljem cijelog svijeta. Cijene kupaćih kostima kreću se od 95 do 290 funti s fiksnom cijenom dostave od 10 funti. Više o brendu saznajte ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba