HRVATSKA MODA

Dizajnerica Diana Viljevac ima novu ljetnu kolekciju odjeće i pastelnih modnih dodataka. Pogledajte fotke

Dizajnerica je predstavila kolekciju haljina i torbi za ljetne dane

Nova kolekcija Diane Viljevac donosi primarno monokromatske haljine u upečatljivim bojama, no ovaj se put dizajnerica poigrala i s cvjetnim uzorkom. To je, kaže u priopćenju za medije, iskorak u novom smjeru za brend koji je već započeo otvaranjem prve fizičke trgovine u veljači na adresi Dežmanova 4, u Zagrebu.

“Prva polovica godine svima nama je obilježena neočekivanom situacijom, i cijelo to razdoblje žudjela sam za optimizmom, neopipljivom snagom volje koja će umanjiti strah i neizvjesnost. Dizajniranje i maštanje o novoj kolekciji održalo je moje misli na pozitivnoj razini i rodila se ideja da stvorim kolekciju koja će na prvi pogled pružiti samo pozitivne osjećaje”, kaže dizajnerica.

Osim haljina koje variraju od mini i midi dnevnih modela do onih maksi i večernjih s detaljima kao što su volani i puf rukavi, dizajnerica je predstavila i nove torbe u crvenoj, bijeloj i žutoj boji. “Moda govori bez riječi i zrcali sve ono što jesmo. Ova kolekcija odgovor je na nepredvidivost svega što nas okružuje i možda upozorava na prolaznost vremena. Ženama želim poručiti da probude romantičarku u sebi, razvesele je haljinom u najljepšim tonovima, predstave se svijetu onako kako žele i uživaju u budućnosti bez straha.” Cijela kolekcija može se pogledati i isprobati u dućanu u Dežmanovoj 4 ili ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube