TRI NOVA MIRISA

Čisti Amerikanac, senzualni Talijan i samouvjereni Francuz. S ova tri mirisa želimo začiniti veljaču

Narciso Rodriguez ima novi miris za nju, Eisenberg se obratio samouvjerenim ženama, a Emporio Armani slavi ljubav

Carstvo mirisa upravo je postalo bogatije za tri nova parfema na koja treba obratiti pozornost. Svaka sezona i svako godišnje doba sa sobom nosi neke nove mirise ili poznate reinterpretacije, a danas smo odabrale tri komada koja su nam zaokupila mirisna osjetila.

Za mirise Narcisa Rodrigueza volimo reći da mirišu na čistoću, Emporio Armani nas često iznenadi novitetima, a francuski brend Eisenberg svakako trebate upoznati ako još uvijek niste. Početak godine je odlično vrijeme za novi miris, a u nastavku otkrijte malo više detalja o odabranim favoritima.

Eisenberg I Am, od 415,00 – 975,00 kuna

Želite li mirisati poput buketa ruža i magnolija parfem I Am savršen je izbor za vas. Delikatna svježina bobičastog voća upotpunjena je najfinijim cvjetnim esencijama na zemljanoj bazi jantara i sandalovine. Baš poput svakog mirisa, prilagođava se osobi koja ga nosi, njezinom karakteru i stilu. Bilo da je riječ o noćnom provodu, romantičnoj večeri ili svakodnevnom izlasku u grad, ovaj miris ostavit će trag osobnosti ma gdje se pojavile.

Emporio Armani In Love With You, od 404,00 – 803,00 kuna

In Love With You kreirala je Anne Flipo kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, temelji se na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, iznimno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju te mu daju neočekivanu i urbanu notu.

 

Narciso Rodriguez, Pure Music, od 447,00 do 894,00 kuna

Ne krijemo ljubav prema mirisima s potpisom Narcisa Rodrigueza, a svaka nova kompozicija nas osvaja. Njegov potpis je reinterpretiran uvijek s nekom čistoćom i dubinom. Ovaj bijeli primjerak koji izgleda kao da u sebi nosi kremastu teksturu, naglašen je bijelim cvjetnim buketom dok mu kemijski spoj Cashmeran daje prepoznatljivu toplinu. Pure Musc zadirkuje osjetila i stvara čistu ovisnost.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba