VIJEST

Avon je odlučio donirati pakete za osobnu njegu u više od 30.000 domaćinstava. Divna gesta

Avon donacijom pomaže u borbi protiv koronavirusa

Kompanija Avon donira ukupno 150.000 proizvoda u Panonija regiji, od čega će 12.000 biti isporučeno u Hrvatskoj, istaknuli su u priopćenju za medije. Ovisno o vanjskim okolnostima i mjerama sigurnosti, cilj je Avona u narednih nekoliko dana i tjedana doći do više od 30.000 domaćinstava u cijeloj regiji.

U novonastaloj situaciji s koronavirusom, Avon svojim najbližim suradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj skupini stanovništva, želi omogućiti da ostanu zdravi i ne napuštaju svoj dom kako bi si omogućili osnovne kozmetičke proizvode.

Kompanija Avon donirat će pakete za osobnu njegu u više od 30.000 domaćinstava u regiji. Svim Avon Ladies starijim od 60 godina dostavit će 150.000 proizvoda, od kojih će 12.000 biti isporučeni u Hrvatskoj.

#AvonZajedno

“Čvrsto vjerujući da je Avon mnogo više od kompanije za ljepotu, smatram da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je brinuti o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost je podržati ih i zahvaliti se za sve ono što čine, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovom gestomi željeli pokazati”, istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija regiju.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju žena, podršci svojih predstavnica kao i šire zajednice. Najavljena podrška najstarijim Avon damama u skladu je i s vizijom kompanije da nanajbolji način razumije i ispunjava potrebe žena širom svijeta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba