MODA

Amazon je uveo dosta neočekivan novitet u ponudu. Od sad prodaju dizajnersku odjeću

Online div Amazon napokon je svojim kupcima ponudio iskustvo kupovine luksuznih brendova

Amazon je ovih dana ponudio svojim kupcima iskustvo kupovine luksuznih brendova na svojoj mobilnoj aplikaciji. Vijest je to dočekana s upitnicima iznad glava jer filozofija Amazona počiva upravo na tome da kupite jeftini proizvod jako brzo koji će vam još brže stići na kućnu adresu. Kod dizajnerske odjeće nema baš ništa ni brzo ni jeftino, stoga je ovaj potez zbilja neobičan.

Oscar de la Renta je prva modna kuća koja je dostupna u njihovoj Luxury Stores ponudi, a u narednim tjednima očekuju se i mnoge druge, kao i luksuzni kozmetički brendovi. Christine Beauchamp, predsjednica Amazonovog modnog sektora izjavila je za Vogue kako su uzbuđeni što stvaraju novo korisničko iskustvo, a istovremeno unose inovativnu tehnologiju kako bi kupovinu učinili lagodnijom.

Trgovinu s luksuznim brendovima pokrenuli su na Amazonovoj mobilnoj aplikaciji, a Prime članovi koji ispunjavaju uvjete e-poštom će dobiti pozivnicu za isprobavanje usluge. Ako niste jedan od njih, možete se prijaviti putem web stranice. Beauchamp je objasnila novu strategiju: “Kupovina putem mobilnih uređaja nevjerojatno je važna za naše kupce. Otkrili smo da Amazonovi kupci najčešće kupuju putem mobilnog uređaja, pa smo i mi krenuli odakle kreće naš kupac. Zapravo, u posljednjih godinu dana Amazonovi kupci su naručili preko milijardu modnih artikala putem mobilnog uređaja.” Ovo je dobro za modnu industriju, no kako će se Amazon snaći s luksuznim proizvodima koji bi luksuzno trebali biti i plasirani, tek ćemo vidjeti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba