KOSA

Ako ne želite česte posjete frizeru, razmislite o ovoj popularnoj nijansi. Odlično je nose i brojne poznate dame

Nova popularna nijansa za kosu je Dark Honey Blonde. Jako je efektna i zahvalna za održavanje

Odlazak frizeru konačno nam više ne predstavlja nedosanjani san. No, u izolaciji smo definitivno imale vremena razmišljati o potencijalnim promjenama boje kose koje bismo mogle napraviti, kao i pregledavati prognoze trendova. Jedan od trendova koji nam je odmah privukao pažnju bio je i onaj Dark Honey Blonde nijanse, koja je u kratkom roku osvojila Instagram. Riječ je inačici popularne Honey Blonde nijanse, spoju svijetlih i tamnih nijansi plave boje sa svijetlo smeđom bojom.

View this post on Instagram

It’s a good week to have a good week. #MondayMotivation 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pogađate, Dark Honey Blonde naglasak stavlja na tamnije, zagasitije nijanse plave, iako je granicu između tamne i klasične varijante često teško odrediti, i dozvoljene su sve moguće kombinacije. Odlična je vijest da su i jedna i druga varijanta lake za održavanje i ne traže česte odlaske frizeru, a trebate li se inspirirate kojim konkretnim lookovima, provjerite što smo sve izdvojile u nastavku. Između ostalih, ovu boju nose i poznate dame, poput Rite Ore, Beyoncé i Jennifer Lopez.

View this post on Instagram

Castanho Iluminado Lindo e Inspirador ✨ … by me ✔️… @anamotacabeleireiros . #morenasiluminadas #loirosporjhowcoutinho #londrina #pontosdeluz #blonde #honeyblonde #mechas #castanhosiluminados #trusshair #wellaprofessional #beauty #londrinando #anamotacabeleireiros

A post shared by • J H O W C O U T i N H O • (@jhowcoutinho) on

View this post on Instagram

Dark honey 🍯

A post shared by Vancouver Hairstylist (@kalliwyssenhair) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba