Dobre odluke

Pripremite se za novu trkačku sezonu uz adidas Runnerse

Globalna trkačka zajednica adidas Runners, koja promovira kulturu rekreativnog trčanja i zdravog načina života, krenula je s pripremama za novu sezonu. Strastveni trkači, ali i početnici, tako imaju priliku potpuno besplatno sudjelovati u rekreativnom sportskom programu koji osim kvalitetnih, personaliziranih trkačih treninga u novoj sezoni donosi i brojne druge aktivnosti. Pod stručnim vodstvom kapetana, magistara kineziologije, nutricionista i liječnika svi zainteresirani mogu se pripremati za trail utrke, sudjelovati na treninzima yoge, trčati ujutro prije posla i dobiti savjete o prehrani ili jačanju mentalne snage i samopouzdanja.

Neovisno o tome želite li poboljšati osobne rezultate, pozitivno utjecati na zdravlje ili jednostavno putovati i družiti se, adidas Runners pruža idealnu platformu za ostvarivanje svih navedenih ciljeva. Treninzi su prilagođeni svakom trkaču, a glavni fokus cijele zajednice je na osjećaju pripadnosti i povezanosti. Također svaki polaznik sam odlučuje koliko često će sudjelovati na treninzima, no svi koji će biti redoviti i odraditi minimalno pet treninga bit će nagrađeni AR majicom, dok će svi koji skupe više od 15 treninga dobiti mogućnost osvajanja besplatnih startnina za neke od najvećih utrka na svijetu poput maratona u Berlinu i Bostonu. Osim na već dobro poznatoj lokaciji u adidas Sports studiju, treninzi će se održavati i na brojnim atraktivnim lokacijama u Zagrebu svakog dana od ponedjeljka do subote.

“adidas Runnersi su više od trkačkog kluba. Naš moto da  ‘kroz sport imamo moć mijenjati živote’  implementiran je u sve naše  aktivnosti. Bilo da je  riječ o pripremi trkača početnika za prvu utrku, edukativno – zabavnim radionicama o prehrani,  mentalnom  zdravlju i sličnim temama, naša misija ostaje ista – omogućiti svim zainteresiranima dovoljno prilika da postanu bolje verzija sebe. Kada tome pridodamo i naše društveno korisne projekte, poput skupljanja donacija za djecu ili tradicionalnog Run For The Oceans eventa gdje podižemo svijest o utjecaju plastike na oceane i okoliš – mislim da s razlogom možemo reći da smo posebna zajednica trkača i  prijatelja u koju su svi pozvani i u kojoj se svi ugodno osjećaju,“ istaknuo je Frane Boban, kapetan.

Fokus prvog dijela nove sezone  bit će pripreme za proljetnu utrku u Beogradu, Wings for life utrku i Soča outdoor festival, a za sve sudionike, osim ciljanih priprema, na navedene utrke bit će organiziran i zajednički odlazak. Naše članove, osim priprema za  razne utrke, tijekom godine očekuju i razna iznenađenja, druženja i posebni eventi.

 

Holistički pristup adidas Runnersa

Holistički pristup programa adidas Runners temelji se na četiri čimbenika usmjerena na radni učinak:

  • STAV – jačanje mentalne snage i samopouzdanja
  • PREHRANA – savjeti što kada, gdje i kako jesti
  • KRETANJE – sesije za jačanje i poboljšanje kardiološke forme
  • OPORAVLJANJE – stručni savjeti za izbjegavanje prekomjernog treniranja i upravljanje neželjenim neugodnostima

A ta četiri čimbenika blisko su povezana s petim – opremom koju osigurava adidas, globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcionalnog dizajna omogućava profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu.

 

Za adidas Runnerse se možete prijaviti već danas, a više informacija o samom projektu, rasporedu, lokacijama treninga i prijavama saznajte na FB stranici adidas Runners Zagreb i web stranici  http://www.adidasrunners.hr.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube