FIT

Jennifer Aniston ima 49 godina i izgleda fenomenalno. Otkrila je svoju fitness tajnu koja je, zapravo, dosta jednostavna

Jennifer Aniston s razlogom izgleda ovako dobro, ima strog režim prehrane i vježba boks

Poznata glumica Jennifer Aniston, svijetu poznata kao Rachel iz serije Prijatelji, danas ima 49 godina i izgleda odlično, a sve to duguje svojoj prehrani i fitness režimu. Osim toga nedavno je otkrila da trenira i boks.

Koristi boks kao primarnu vježbu

https://www.instagram.com/p/BmzOIdog1Lp/?tagged=jenniferaniston

Jenniferin trener, Leyon Azubuike, u čijoj teretani Gloveworx ona trenira, ispričao je kako od svojih korisnika traži mnogo snage i kondicijski režim. Iz tog razloga koristi boks kao primarnu vježbu kako bi pomogao svojim klijentima da se vrate u formu, postignu pravilan ritam vježbanja i steknu novu snagu. Ta fitness rutina izgleda tako da se izvode česta ponavljanja s laganim utezima, a u nekim slučajevima se koriste i elastične trake koje pružaju otpornost.

Treninzi traju oko sat vremena i uključuju tri faze – fazu zagrijavanja, fazu vježbanja i fazu hlađenja mišića i tijela. Osim vježbi izdržljivosti i snage, Jennifer treba raditi i kardio vježbe. Njen pristup je laganiji pa uglavnom radi kardio vježbe u intervalu od 15 minuta.

Za Vougue Australia je izjavila kako često radi tri faze vježbanja. Ovo znači da 15 minuta vozi bicikl, 15 minuta trči pa provede 15 minuta na orbitreku. Kako sama kaže, bolje je da malo mijenjate vježbe jer mišići to bolje podnose.

Za zdravo tijelo potrebna je i dobra prehrana

Osim što pazi na svoju fitnes rutinu, stroga je i oko svoje prehrane. Hrani se isključivo zdravom organskom hranom. Šest dana u tjednu joj je prehrana bogata proteinima, s niskom razinom ugljikohidrata i potpuno bez glutena.

Već nekoliko puta je komentirala kako često jede salate, nikada ne preskače doručak i trudi se vježbati što više i češće može. Uz to preporučuje da, ukoliko želite imati lijepo tijelo i ostati fit, trebate jesti što više organskog voća i povrća, smanjiti unos šećera, piti mnogo vode i dobro se naspavati svake večeri.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba