TJEDNI HOROSKOP

Sredina svibnja donosi nam neke preokrete. Pogledajte što kaže horoskop

Pojedine znakove u nadolazećem tjednu čekaju veliki preokreti

Preostalo nam je još nešto vremena do retrogradnog Merkura koji će takvim postati sredinom lipnja. Stoga su naredni tjedni sjajni za nove pothvate i sve planove koje ste imali. Krajem ovog tjedna dočekala nas je pak retrogradna Venera što znači da ćemo se idući tjedan okrenuti svom srcu, novim i starim ljubavima.

OVAN

Za ovaj znak s novim tjednom završavaju brige o novcu i počinju lagodniji dani. Sad je vrijeme za traženje partnera, za napredak u karijeri, a napokon biste mogli premostiti i nešto što vas dugo muči.

BIK

Za bikove napokon dolazi šansa da poprave stanje s financijama. Osim toga, sredina idućeg tjedna donijet će šansu za dokazivanje na poslu i preuzimanje odgovornosti.

BLIZANCI

Blizance napokon čeka energično razdoblje. Vratit će se poslu intenzivnije čemu su se i nadali, no to bi moglo znači i konflikte s nadređenima. Imajte strpljenja jer sreća nekad mora biti i na vašoj strani.

RAK

Idući tjedan rakovima donosi lijepo razdoblje u vezi. Osim toga, posvetit će se sebi i onom duhovnom u sebi zbog čega će ih okruživati pozitivna energija.

LAV

Za lavove će idući tjedan napokon završiti period pritiska i početi period slavlja. Neke prepreke još bi vas mogle dočekati u prvoj polovici tjedna, no ne dajte da vas to obeshrabri. Prilika je puno.

DJEVICA

Pred djevicama je ambiciozan period u kojem će primiti pohvale za svoj rad i divljenje drugih, ali i naučiti da je nekad bolje raditi sam. Ipak, bit će više dobrih stvari nego loših stoga ostanite pozitivni.

VAGA

Vage se ovaj tjedan vraćaju društvenom životu, posao bi mogao postati hektičan, ali ako budete surađivali s kolegama nećete imati problema.

ŠKORPION

Za škorpione idući tjedan donosi suočavanje s istinom kako s njihove strane tako i sa strane partnera i kolega na poslu. Ostanite hladne glave i izbjegavajte svađe, samo budite iskreni.

STRIJELAC

Strijelci ovaj tjedan svoju pažnju s posla usmjeravaju na vezu. Posvetit će se svom zdravlju, obavezama koje su dugo odgađali, a uz nekoliko prepreka, sreća će ipak biti na njihovoj strani.

JARAC

Jarce će idući tjedan pratiti sreća. Posvetit će se kućnim obavezama, ali i razriješiti neke odnose na što su dugo čekali.

VODENJAK

Vodenjaci će se sasvim prepustiti ljubavi idući tjedan kao i druženjima s prijateljima koje dugo nisu vidjeli, dopisivanju i drugim oblicima komunikacije. Razmirice rješavajte razgovor.

RIBE

Ribe će se idući tjedan povezati s obitelji i neočekivano se dobro slagati. Osim toga, bit će impulzivni, hrabri i odlučni.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba