Emocije

Poznati se opraštaju s Oliverom, mnogi su potreseni zbog odlaska legende

Poznati su u sjećanje na Olivera objavili suosjećajne poruke i statuse

Nakon što je obitelj Olivera Dragojevića javila kako je glazbenik preminuo rano jutros u Splitu, mnogi poznati htjeli su izraziti svoju sućut barem kratkom porukom na društvenim mrežama.

Da, teško bi bilo naći nekoga u Hrvatskoj tko ne zna barem nekoliko njegovih pjesama od kojih su neke popularne i desetljećima nakon objave.

Franka Batelić

Ivana Mišerić

View this post on Instagram

…… ?……..

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Danijela Dvornik

View this post on Instagram

Odu tako neki ljudi, neki dobri ljudi koji samo pjevaju i zlo ne misle, koji su nam dali neke od najljepših stihova, koji su dijelili radost a tuge potiskivali negdje daleko od svih. Imala sam tu privilegiju dijeliti neke divne i duhovite trenutke iza svjetla pozornice sa ovim osobitim ljudima i veličinama. Dino je volio Olivera a Oliver Dina a mi svi smo voljeli njih. Pamtim samo smijeh. Vas im odlaskom nebo je dobilo a mi izgubili… No ipak ostavili ste za sobom mnogo dobre glazbe i predivnih uspomena. .Počivali u miru ?????

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Doris Pončić Rogoznica

Lana Klingor Mihić

Marijana Batinić

Vedran Ćorluka

Šime Vrsaljko

View this post on Instagram

?

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Lana Jurčević

https://instagram.com/p/Blzq__knQK9/

Damir Kedžo

Stjepan Hauser

Vatra

Toni Cetinski

View this post on Instagram

DRAGI MOJ MORSKI VUČE Ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska dragi naš Oliver. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac. Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio. Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspješnog postojanja i rada. Oduvijek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umjetnik nego i ČOVIK i zbog toga ti veliko HVALA. Velika sreća i ponos što sam živio i upoznao život poznavajuči tebe. Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima sada su u meni. Pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha. Iskrena sućut cijeloj obitelji. Neizreciva bol. Počivaj u miru Božjem prijatelju i učitelju moj. Volim te i uvijek ću te voljeti. Ps. Molim te još samo jedno. Poljubi mi Tošu i zapjevajte jednu za sva vremena. I njemu si bio veliki uzor i put kojeg treba slijediti. ? #nemoguprestatiplakati

A post shared by Tony Cetinski⭐️???????? (@tonicetinski) on

Ljupka Gojić Mikić

View this post on Instagram

Sve njezne rijeci svijeta …?

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba