SOLIDARNOST

Kupovinom ovih divnih ilustracija pomoći ćete samohranom ocu iz Gline

Diana Mataković, ilustratorica iz Vinkovaca ima divnu akciju

Mnogo je dobrih ljudi koji su se ovih dana odlučili podržati one kojima je najpotrebnije. Svatko je na svoj način doprinio stradalima od potresa u Petrinji i okolici, a ilustratorica Diana Matković odlučila je do 15. siječnja prodavati svoje radove čiji će prihod biti doniran obitelji Vignjević iz Gline.

Na svojem Instagram profilu istaknula je da je bilo jako teško odabrati samo jednu obitelj s područja pogođenih potresom, no priča samohranog oca Dalibora posebno ju je rastužila. Zato je ponudila svoje radove koje možete razgledati i kupiti na Behance profilu, a ispod svake ilustracije navedene su dimenzije i cijene. Rad možete naručiti porukom preko Instagrama ili putem njenog maila: [email protected] Cijena ilustracije je 170 kuna, od čega 20 kuna odlazi na troškove printa i poštarine, ostalo ide u donaciju.

View this post on Instagram

A post shared by 𝙳𝚒𝚊𝚗𝚊 𝙼𝚊𝚝𝚊𝚔𝚘𝚟𝚒ć (@diana_matakovic)

Nakon vidljive uplate rad će vam poslati najranije 8. ili 9. siječnja u prvoj turi ili najkasnije 15. siječnja u drugoj turi, kada i završava ova akcija. Isto tako Diana je istaknula da ako nemate novaca za kupnju ilustracija nije problem, ali je predložila pomoć tako što možete podijeliti akciju na svojem Instagramu kako bi se uključilo što više ljudi. Divno!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba