DRUŠTVENE MREŽE

Djevojčica koja zuri u fotografiju modela u invalidskim kolicima potpuno nas je raznježila

Fotografija djevojčice koja je zastala kako bi pogledala plakat raznježio je internet, a i nas

Majka četverogodišnje djevojčice Maren koja je u invalidskim kolicima na svom je Facebooku podijelila emotivnu fotografiju na kojoj je Maren zastala kako bi pogledala inkluzivni plakat brenda Ulta Beauty. Model na plakatu također je u invalidskim kolicima što je oduševilo majku Carolyn Kovacs Anderson jer ovakve fotografije njena kći nije imala priliku vidjeti, barem ne u ovako velikom formatu.

Well Ulta, you absolutely stopped my girl in her tracks this evening. It was mesmerizing to watch her stop, turn and gaze at this poster. So thank you ❤️

Gepostet von Carolyn Kovacs Anderson am Mittwoch, 14. August 2019

Kako je majka rekla za Scary Mommy, Maren ima samo četiri godine, ali je od prvog dana motivirana i mnogo radi kako bi prešla preko prepreka koje joj je postavila njena rijetka bolest. Majka je putem svoje objave zahvalila i brendu Ulta Beauty što su reprezentirali djevojku u invalidskim kolicima jer smatra da je takva inkluzivnost potrebna u današnjem svijetu.

“Nadam se da će obitelji koje vide fotografije poput ove na Ulta plakatu nastaviti dijalog sa svojom djecom o inkluzivnosti. Naša želja je da jednog dana neće biti vijest vidjeti našu kći ili druge osobe koje su u kolicima već da će to postati sasvim uobičajena stvar. Želimo da Maren uvijek zna da ona pripada svuda – svi zaslužuju živjeti u društvu u kojem mogu biti svoji i napredovati”, izjavila je Carolyn za Scary Mommy. Komentari na objavu su iznimno pozitivni, od onih koji podržavaju ovakvu inkluzivnost do onih koji kažu kako će sada sve svoje proizvode kupovati u Ulta Beauty trgovinama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba