#NEPONOVLJIVO UZ EUCERIN

Divas su najemotivniji dio koncerta na Super1 Sexy&Cool partyju posvetile Oliveru

Nastup grupe Divas na Super1 Sexy&Cool partyju #neponovljivo uz Eucerin bio je emotivan na više razina

Generacija milenijalaca odrastala je uz taktove Sexy cool, Da ili ne i Oprosti mi. Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Maja Vučić i Martina Štritof bile su ultimativne ikone i najsnažniji girl bend koji je apsolutno vladao od 1995. do 2005. godine. Malo je reći da smo, kad smo ih uspjele nagovoriti da ponovno nastupe zajedno samo na jednu večer na Super1 Sexy&Cool partyju #neponovljivo uz Eucerin, bile u apsolutnoj ekstazi koja je tijekom i nakon nastupa prerasla u opću euforiju svih uzvanika.

Nakon nastupa, uhvatile smo Mariju, Ivanu, Martinu i Maju koje su nam rekle kako su se osjećale tijekom nastupa i u kojim su trenutcima emocije bile posebno jake.

GENIJALNE REAKCIJE

“Ja mislim da tek treba proći malo vremena, odspavati, ja sam još u šoku, naravno da sam presretna i mislim da sve četiri dijelimo isto mišljenje. Reakcije su bile pregenijalne i znam da smo kod drugih pobudile iste emocije kao i kod nas”, rekla je Marija.

“Uživala sam u svakoj pjesmi, ali prve tri su mi bile u magli, kao da sam u nekom su od uzbuđenje, uopće ne znam kako je to prošlo”, nadovezala se Maja. “Onda sam se na Više nisi tu probudila i onda sam bila svjesna i uživala sam do kraja koncerta.”

Martina pak kaže da su za svoj pojam nedovoljno dugo pripremale nastup, no ipak su uspjele: “Dovoljno dugo s obzirom na reakcije, ali za nas, budući da smo mi uvijek voljele puno probavati i dobro se pripremiti, jako je bio kratak vremenski rok, ali uspjele smo.”

NA VALOVIMA EMOCIJA

“Bile smo dirnute, ne mogu reći da nismo očekivale odnosno mi smo se nekako fokusirale na svoj nastup i očekivale da budemo vrhunske”, kaže Ivana i dodaje: “Zato smo se nadale da će publika osjetiti tu našu zanesenost, zaigranost, osjećale smo se kao kad smo se tek okupile tako da je jako lijepo bilo vidjeti publiku koja je totalno ‘nalinkana’ na nas i koja zapravo slično reagira na cijelu ovu priču kao i nas četiri.”

Najemotivniji dio za sve četiri bila je pjesma To nismo mi. “Najemotivniji dio bio je onaj koji smo posvetile Oliveru,” kaže Marija. “Napravile smo odabir pjesama koje mi volimo, koje možda publici nisu toliko poznate, ali nama su jako drage tako da smo tu uvrstile i pjesmu To nismo mi koju smo kao grupa Divas pjevale u duetu s Oliverom. Mislim da je to bio najemotivniji trenutak.”

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Super1 Sexy&Cool partyja #neponovljivo uz Eucerin, a to su Eucerin, Cordis satovi, Melem, Jo Malone London, Argeta Exclusive, Arena Casino, HP Hrvatska, H&M, Farmacia, Podravka Dolcela, L’Erbolario, Radenska Adriatic (Studena i Radenska), PPD Croatia (Tanqueray, Mionetto i London Essence), Catering RougeMarin.

Od prvih početaka Eucerin je vodeći brand u inovacijama u polju njege kože. Trenutno je jedan od najvećih svjetskih provjerenih dermo-kozmetičkih brendova, odobrenih od strane dermatologa i farmaceuta, a preporuča se za održavanje kože zdravom i lijepom.

Zahvaljujući medicinskoj stručnosti, stručnosti u području njege kože i predanosti u području kozmetike, Eucerin je brand za njegu kože koja osigurava holistički “dermokozmetički” pristup te najbolju dostupnu njegu za lice i tijelo za sve indikacije kože.

Oslanjajući se na više od 100 godina istraživanja tvrtke Beiersdorf, Eucerin nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje. Više o Eucerinu saznajte OVDJE.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba