VIJEST

Ako ste zbog potresa ili korone usamljeni, uplašeni ili anksiozni, javite se terapeutima projekta Niste sami

Iako smo izolirani, to ne znači da smo sami, a to dokazuje novi online projekt. Evo kako zatražiti pomoć

Ovih dana su nam podrška i pomoć baš sve na svijetu. Mnogi se borimo s dilemama, strahovima, anksioznim epizodama i usamljenošću. Život se pojačano odvija online, društvene mreže su prepune poruka podrške i svakodnevno pokazujemo jedni drugima da smo tu. Da nismo sami, angažirala se i grupa terapeuta, praktičara i savjetnika iz više grana psihološke pomoći koji ovdje nude svoju besplatnu podršku.

Na ovom online savjetovanju možete dobiti podršku u obliku razgovora, hitnu pomoć pri napadima panike i anksioznosti, podršku u trenucima usamljenosti, savjete za nošenje s emocijama koje vam se javljaju dok ste u izolaciji, ali najvažnije – dobivate osobu koja će vas saslušati s pažnjom i suosjećanjem.

U samo nekoliko koraka možete dogovoriti besplatan online tretman u trajanju od 30 do 45 minuta, a da bi ga proveli, potrebno je na laptop, PC, tablet ili mobitel instalirati aplikacije tipa WhatsApp, Messenger, Zoom, Skype. Koju ćete točno aplikaciju koristiti dogovarate direktno s vašim savjetnikom.

Saznale smo da se traže terapeuti koji su završili neku od grana psihološke pomoći koja je priznata od SPUH-a. Ako ima zainteresiranih neka se jave [email protected]

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba