SUPER PRILIKA

Želiš snimati modne editorijale i prva testirati beauty proizvode? Javi nam se i postani Super1 influencerica

Tim Super1 zajednica je stvarnih žena i zato želimo da nam se što više vas pridruži

Želiš snimati modne editorijale, isprobavati najnovije haljine iz naših dućana, prva testirati beauty novitete s nama? Onda se pridruži našem lifestyle pokretu i postani Super1 influencerica. Moramo ti odmah reći – mi smo zaista super tim koji uvijek radi s vrhunskim fotografom, najboljom snimateljicom i najveselijom ekipom.

Naš je stav da je žena ženi uvijek bezrezervna podrška i zato radimo originalne recenzije i testiranja proizvoda te iza toga uvijek stojimo. Isprobavamo beauty i preparativnu kozmetiku, odjeću iz high street i dizajnerskih dućana, posjećujemo najnovija i najpopularnija mjesta u gradu, istražujemo sve nove trendove i iskreno pišemo o njima. A kao zajednica stvarnih žena želimo se širiti i želimo što više i vas u to uključiti.

Postanite influencerice

Osim toga, uvijek se veselimo novim članicama našeg kolektiva bez obzira je li one s nama rade sve ove super teme ili su naše aktivne čitateljice, a da bi stvorile nešto što žene zaista zanima treba nam još više vaših prijedloga, mišljenja, sugestija… koje iznimno cijenimo.

Zato smo odlučile pozvati nas da se prijavite putem društvenih mreža i postanete naše influencerice. Zajedno možemo istraživati sve što mislite da je korisno našoj zajednici i što će nam olakšati ili uljepšati život. Prijavite se putem e-maila kontakt@super1.hr ili u inbox na Facebooku i Instagramu. Let’s connect!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba