Karijera

Vedrana se bavi poslom koji mnogim djevojčicama zvuči kao san snova, ona organizira vjenčanja. Ovako to izgleda

Iako mislite da nitko ne može organizirati vaše vjenčanje bolje od vas samih, često već u početku dođe do zasićenja pa vam pomoć nekoga tko s time ima više iskustva zvuči kao nešto najbolje na svijetu

Organizacija vjenčanja može postati prilično zamorna, iako je na početku sve zabavno, novo, uzbudljivo. Pronalazak idealnog mjesta, vjenčanice, hrane, pića, glazbe. Ali ako vam se ni ne upušta u sve to samima, jako jednostavno rješenje su wedding planneri.

Jedna od njih je Vedrana Dvornik, direktorica butik agencije za organizaciju vjenčanja Vantage Garden, i vrhunska stručnjakinja koja će vam vjenčanje pretvoriti u najbolji dan ikad.

Vedrana se ovime bavi od 2006.

Vantage Garden

“U trenutku kada ste se zaručili i odabrali datum vašeg vjenčanja za vas počinju slatke brige. Uzbuđeni krenete u planiranje i organizaciju, želite sami istražiti i isplanirati do posljednjeg detalja vaš savršeni dan jer tko može bolje znati što i kako želite od vas samih? No, odjednom ni sami niste znali koliko je tematika kompleksna, a ponuda raznolika. Bezbroj pitanja, ideja, stilova, ponuđača…

U tom istom trenutku, sa svih strana dobivate savjete kako to najbolje učiniti, a roditelji, kumovi i prijatelji imaju šarolike ideje, od kojih se malo koja uklapa u vaš koncept. Tada je najbolje rješenje nazvati wedding plannera i prepustiti mu sve izazove, stres i nepredvidive situacije”, objašnjava Vedrana koja se ovim poslom bavi od 2006.

Kreativni tim i suradnici

Njezina agencija, osim kreativnih i super ljudi, ima i velik broj suradnika – od raznovrsnih lokacija, restauranata, cateringa, cvjećara, plesnih studija, salona vjenčanica, krojača do estetskih stomatologa ili kirurga. A kako ide proces organizacije?

“Nakon što se upoznamo s klijentima, iznimno je važno, baš kao i kod odabira supružnika, da “kliknemo”. Obostrana kemija nužan je faktor da moj tim i ja dobijemo viziju vjenčanja, a mladenci nam s punim povjerenjem prepuste organizaciju njihovog dana iz snova. Moj zadatak je aktivno slušati i ponuditi koncept vjenčanja koji će oduševiti mladence i njihove uzvanike”, dodaje Vedrana.

Radila je na raznim lokacijama i s različitim ljudima

Vantage Garden

Vantage Garden do sada je organizirao razna vjenčanja diljem Hrvatske, na nekim od jedinstvenih lokacija poput Meštrovićeve galerije u Splitu do romantičnih vjenčanja na sunčanom Visu, Hvaru, Dubrovniku… Njihovi klijenti su i domaći i strani parovi, različitih vjeroispovijesti za što je nužno dobro poznavanje kulture i protokola, a organiziraju jednako i manja, intimna, kao i velika vjenčanja.

Možda i vama treba pomoć, jer vam se vjenčanje bliži? Možda bi vam Vedranin tim bio zgodno rješenje. Možete ih potražiti ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube