S1 GENERACIJA

S Dorom, Jelenom i Pamelom o lajkovima, strahovima i prijateljstvu na Instagramu i izvan njega

Prijateljice u stvarnom i virtualnom svijetu za Super1 su otkrile što rade kad nisu na Instagramu, koga najradije prate i čega se najviše boje

Super1 generacija okuplja talentirane i svestrane ljude koji svojom energijom ostavljaju pozitivan dojam na svijet oko sebe. Oni su nova generacija influencera, digitalni nomadi, multitaskeri i nepresušan su izvor inspiracije.

Dora Predojević, Jelena Marinović i Pamela Smoljanić su nedvojbeno među najpopularnijim Instagram influencericama u Hrvatskoj. Dora broji preko 35 tisuća pratitelja, Jelena preko 39 tisuća, a Pamela preko 18 tisuća pratitelja, a nas je zanimalo kako su se upoznale, je li ih spojio Instagram i kako on (ne)definira njihove živote.

 

PRIJATELJICE NA INSTAGRAMU i IZVAN NJEGA

Borko Vukosav

“Pamela i ja smo se upoznale u školi, a Doru smo upoznale preko Instagrama i ostalo je povijest”, odgovara Jelena na pitanje kako su se upoznale. Otada su nerazdvojne, a druženja su im, kažu, uvijek vrlo živahna i puna smijeha. Svaka nova fotografija na Instagramu, kaže Dora, ovisi o tome hoće li Pamela taj dan imati vremena za kavu. U drugim slučajevima sadržaj zaista ne planiraju i trude se biti prirodne.

Ako to radite zbog novca onda to nema nikakvog smisla

Instagram je za njih platforma na kojoj se inspiriraju, ali i dolaze po dozu pozitivne energije. Sve tri su ga pokrenule sasvim spontano, jer su ga tada pokretali svi i nisu se mogle ni nadati da će danas zajedno imati gotovo 100 tisuća pratitelja. Danas je njihov sadržaj nešto promišljeniji nego u prvim danima, no ključ je, slažu se sve tri, ostati svoja i prirodna. “Ako to radite zbog novca onda to nema nikakvog smisla”, kaže Pamela, a Jelena dodaje da uspjeh definitivno ne dolazi preko noći i da je najvažnije ostati autentičan i dosljedan sebi.

Borko Vukosav

SVESTRANE, POZITIVNE i UVIJEK NASMIJANE

Kad se ne bave Instagramom, Dora, Jelena i Pamela imaju više ili manje klasične dnevne poslove. Dora je prevoditeljica za turski jezik te trenutno prevodi za dvije tvrtke, Jelena radi kao računovotkinja u jednom računovodstvenom servisu dok je Pamela zaposlena u jednog marketinškoj agenciji. I dok su njihovi vjerni pratitelji to već zasigurno znali, djevojke su nam otkrile i neke stvari koje do sada nisu bile poznate o njima. Jelena se neopisivo boji mačaka, Pamela je odlična kuharica, a Dora kaže da njezini pratitelji uopće ne znaju kakva je ona zapravo. Mi vam možemo potvrditi da je izuzetno vedra duha i uvijek spremna za šalu.

Dora Predojević

Borko Vukosav

Jelena Marinović

Borko Vukosav

Pamela Smoljanić

Borko Vukosav

A kad su u pitanju profili koje same najradije prate, očekivano, odgovaraju da najradije prate jedna drugu. No, ipak Jelena i Pamela otkrile su da im je najdraža influencerica na Instagramu Nizozemka Negin Mirsalehi, dok je za Doru to Vojko V. Kad Instagram ukine lajkove će, kažu, nastaviti istim tokom kao i do sada, a mi se svakako veselimo vidjeti s kakvim će nas sadržajem počastiti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba