GIRL POWER

Plus size blogerica objavila je komentare koje dobiva kad se odijeva kao Meghan Markle. Grozni su

Poznata plus size blogerica objavila je uvredljive komentare na račun svog izgleda koje je zaradila nakon što je nosila modna izdanja Meghan Markle

Plus size blogerica Katie Sturino poznata je po rekreiranju modnih izdanja poznatih osoba u svom konfekcijskom broju te je tako osnaživala druge žene da nije bitno tko je bolje iznosio kombinaciju, nego da stil ne poznaje konfekcijske granice. Na taj način davala je drugim ženama poticaj kako i one mogu izgledati poput svojih najdražih glumica ili pjevačica, ali i odlične shopping preporuke.

No, nakon što je objavila seriju fotografija na kojima je rekreirala modne kombinacije Meghan Markle, suočila se s groznim komentarima na račun svog izgleda i tijela koje je odlučila i javno objaviti na svom Instagram profilu. neki su pisali da izgleda kao da je pojela Meghan, drugi su je usporedili sa školskim autobusom, a treći rekli da je pretila što je jako daleko od istine.

Komentare je podijelila prvenstveno da bi educirala svojih gotovo pola milijuna pratitelja kako uz one koji se bore za prihvaćanje svog tijela onakvog kakvo jest, postoje i oni koji cijelu tu borbu bacaju u vodu, a često su skriveni iza tipkovnica i pod lažnim profilima, i pišu stvari koje nisu istinite.

View this post on Instagram

FFS, every time I think we have made so much progress about our bodies and the way we talk about women, something pops up to remind me our work is not done!!! My #SuperSizeTheLook shots with Meghan Markle got picked up and the comments are brutal…they do not hurt my feelings, but they are scary! It’s scary that a woman who is almost the average size in this country would be regarded with such shock! Also, they don’t stop at my body, they are equal opportunity women haters who take shots at MM as well! Can’t be thin. Can’t be fat. Maybe STFU ABOUT WOMENS BODIES!!!!! All this to say, please keep spreading positivity. Please keep shining bright. Please don’t engage with the crazies in the comments. PLEASE DO LOOK AT YOURSELF IN THE MIRROR AND TELL HER THAT YOU LOVE HER!!!!!! ( I just did) There is a war on women’s bodies in the media and beyond and we are making headway but this ? reminds me to stay bright and keep going. Nobody deserves to be spoken to like this, on or offline. We have work to do!!!!

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino) on

Ovi uvredljivi komentari nisu rastužili Katie, nego su joj dali poticaj da i dalje ostane ustrajna u svojoj borbi protiv predrasuda te da snagu drugim ženama da prihvate svoja tijela sa svim prednostima i manama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba