ZBOGOM 2019.

Ovo su neke od žena koje su nas najviše inspirirale u prošloj godini. Pa, sjajne su

U godini koja je sada iza nas imale smo priliku upoznati mnoge inspirativne žene. Ovo su neke od njih

Razgovarale smo s mnogim ženama koje su s nama podijelile svoja iskustva o karijeri, promjeni karijere, uspjehu, ali i padovima ili teškim počecima. Bilo je tu smijeha i pokoja suza, ali uvijek na kraju znamo da smo na neki način tu jedna za drugu i da je sve lakše kada to podijelimo s drugima.

Mirna Mihoković

Mirna Mihoković ispričala nam je sve o crowdfunding kampanji koja joj je pomogla ostvariti snove, kao i o tome zašto se odlučila vratiti u Hrvatsku.

Ogi Antunac

S poznatom hrvatskom dizajnericom razgovarale smo o uspjesima u inozemstvu i važnosti dizajniranja za samu sebe. Otkrila nam je kako je tekao njezin put od početaka pa sve do inozemnog tržišta.

Mija Dropuljić

Odluka da se počne baviti planinarenjem bila joj je najbolja u životu. Mija Dropuljić ispričala mi je sve o svojim avanturama i unutarnjim demonima.

Josefina Gerlach

Sigurno ste je spazili u Zagrebu. Liječnica koja će uskoro specijalizirati psihijatriju već godinama odlično nosi vintage stil otkrila nam je zanimljive stvari o sebi.

Jelena Skendžić Ratkajec

Od beauty blogerice do uspješne poduzetnice; svoj put otkrila nam je osnivačica Skintegre, kozmetičkog brenda koji je u kratkom roku osvojio Hrvatice.

Matea Frajsberger

Matea Frajsberger od hobija je napravila posao. Modu i blog ostavila je po strani i orijentirala se na vlog popraćen nekim drugim temama i inicijativama, a nama je otvorila dušu od prvih početaka do danas.

Zorana Jagodić

Ako dvojite krenuti ili ne na vježbanje, i neke stvari su vam nepoznanica, dugogodišnja instruktorica fitnessa demistificirala je taj “teški” početak i otkrila nam kako biti discipliniran baš svaki dan u godini.

Dea Botica

Diplomska izložba Korčulanke Dee Botice je izvanredna. Otkrila nam je sve o tome kako je dva mjeseca provela na teretnom brodu, zbilja je sjajna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba