GIRL POWER

Nije uspjela preplivati Sjeverni kanal, ali Dina Levačić svejedno je beskrajno ponosna na sebe

Morate pročitati njen status nakon 11 sati plivanja

Dina Levačić jučer je pokušala preplivati Sjeverni kanal. Radi se o jednoj od ruta u sklopu Sedam velikih plivačkih maratona koje Dina želi preplivati, a Sjeverni kanal navodno je najteži. Dina je do sada preplivala La Manche, Catalinu, Molokai i Tsugaru, no sinoć nije uspjela preplivati i Sjeverni kanal.

Rekord za preplivavanje tog kanala inače je 9,5 sati iako zbog valova, relativno niske temperature mora od oko 13 stupnjeva i struje možete trajati i do 15 sati. Dina je jučer plivala 11 sati, a na pet kilometara od cilja posada je odlučila da je u interesu njenog zdravlja da izađe iz mora. No, genijalnu Dinu to nije pokolebalo. Nakon svega je na svom Facebooku objavila jedan toliko inspirativan status da joj se ne možete ne diviti.

“U današnje vrijeme se smatra pretencioznim reći da si ponosan na sebe. E, pa ja sam trenutno preponosna”, napisala je dodavši da je nakon 11 sati plivanja morala izaći iz mora. “Koliko god je odluka bila teška, bila je ispravna. Bez obzira na ishod ja sam ponosna na sebe, jer sam 11 sati plivala u moru temperature od 13 do 14.5 stupnjeva, po valovima, protiv struje i manevrirajući između meduza. Još sam ponosnija jer sam dala apsolutno sve i to ne samo jučer, jer je to zapravo bio najlakši dio, nego kroz cijelu godinu svakodnevnog plivanja u moru i kad nikome nije bilo do izlaska iz kuće i po buri i po jugu i po kiši i po suncu.”

Zaključila je da je na sebe ponosna zbog tri stvari. Jer se usudila sanjati iako je znala da doći do cilja nije jednostavno, jer je imala hrabrosti ipak krenuti k njemu i jer nije odustala. Na kraju je svima zahvalila i dodala da napokon ide na krvavo zarađene palačinke i malo odmora. Cijeli status pogledajte u nastavku.

U današnje vrijeme se smatra pretencioznim reći da si ponosan na sebe. E, pa ja sam trenutno preponosna.Jučer sam…

Posted by Dina Levačić on Tuesday, August 11, 2020

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba