HUMANOST U VRIJEME PANDEMIJE

L’Occitane Hrvatska donirao 2000 krema za ruke medicinskom osoblju, za potporu u borbi protiv COVID-19

Brend francuske kozmetike L’Occitane, koji je prije svega poznat po svojim jedinstvenim te prirodnim i učinkovitim formulama sapuna i krema za ruke, uskoro ponovno otvara trgovine diljem Hrvatske, a dao je i svoj doprinos u borbi protiv COVID-19 u Hrvatskoj.

Svjesni kako su medicinski radnici najviše izloženi virusu, a njihova koža trpi najviše oštećenja zbog učestale dezinfekcije i tretiranja ruku agresivnim sredstvima koji osim što uništavaju viruse i bakterije, nepovoljno utječu i na zdravlje te izgled kože, L’Occitane Hrvatska je donirao 2000 Karite krema za ruke od 10 ml Hrvatskoj udruzi medicinskih sestara koja će ih rasporediti u zdravstvene ustanove najviše pogođene bolešću COVID-19.

Karite krema za ruke je ikoničan proizvod koji je obilježio brand posljednjih desetljeća te postao jedan od zaštitnih znakova L’Occitanea. Ne samo zbog nježnosti koju pruža korisnicima već iz zbog regenerativne snage u prirodnoj formuli bogatoj karite maslacem. Zahvalni medicinskom osoblju na neizmjernom trudu za očuvanje zdravlja i sigurnosti hrvatskih građana, L’Occitane ima za cilj pomoći im u zaštiti i njezi njihovih vrijednih ruku.

Članice HUMS razveselila je donacija i poruka potpore od L’Occitanea

Hrvatska udruga medicinskih sestara je najstarija nacionalna udruga medicinskih sestara u Hrvatskoj te predstavlja svoje članove u europskoj i svjetskoj krovnoj udruzi. Aktivno sudjeluje u cjeloživotnom učenju i stručnom usavršavanju medicinskih sestara.

Tijekom ove pandemije igra veliku ulogu, podupirući svoje članove, ali i raspoređujući prijeko potrebne donacije u zdravstvene ustanove diljem zemlje. 2020. godina je proglašena od strane Svjetske zdravstvene organizacije godinom medicinskih sestara i primalja, a 12.5. se slavi Međunarodni dan sestrinstva.

L’OCCITANE GRUPA donirala više od milijun proizvoda diljem svijeta

LOccitane je u cijelom svijetu poznat po svojoj solidarnosti, principima i vrijednostima koji poštuju ljude i prirodu. 24. travnja 2020. LOccitane grupa je objavila da je do tog momenta donirala više od milijun pakiranja proizvoda za potporu medicinskom osoblju tijekom epidemije novog koronavirusa.

To uključuje 700.000 bočica sapuna, hidratantnih losiona i njegujućih balzama, te 300.000 bočica gela za dezinfekciju ruku. Istovremeno podupiru svoje dobavljače – odgođena je isporuka kupljenog karite maslaca u Burkini Faso radi očuvanja zdravlja djelatnica. Također, LOccitane zaposleni sudjeluju u berbi cvijeta naranče u Provansi i doniraju svojim dobavljačima dovoljno gela za dezinfekciju ruku kako bi mogli nastaviti svoje poslovanje.

Dugo iščekivano otvorenje L’OCCITANE trgovina u Hrvatskoj
LOccitane 11. 5. otvara svoje trgovine u trgovačkim centrima diljem Hrvatske. Brojni kupci i obožavatelji LOccitane kozmetike željno iščekuju otvorenje, kada će usprkos novim mjerama opreza moći uživati u svojim omiljenim proizvodima, a i otkriti brojne novitete. Više informacija otkrijte na www.loccitane.hr.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba