CELEBRITY

Katy Perry samo pet dana nakon poroda objavila kako izgleda u donjem rublju. Fotografija je zbilja moćna

Američka pjevačica posljednja je u nizu slavnih osoba koje se odlučile stati na kraju mitu o savršenim tijelima tik nakon poroda

Prije nekoliko smo dana pisale o tome kako su pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom, dobili prvo dijete, kćerkicu Daisy Dove. Kako su istaknuli u zajedničkom priopćenju za javnost, oboje se osjećaju preplavljeni ljubavlju, a presretni su i što je porod prošao u najboljem mogućem redu. No, Perry je tijekom cijele trudnoće objavljivala iskrene fotografije trudničkih muka, i pisala o tome koliko joj se teško kretati, koliko drugačije izgleda i koliko se lako umara. Na tom je tragu i jedan od njezinih posljednjih storiesa, u kojem pozira u sasvim uobičajenom, praktičnom donjem rublju kakvo nosi većina žena koja se upravo rodile.

Njezin je trbuh još uvijek vidljiv, kosa nije uredno začešljana (sve zasluge za frizuru i šminku pripisala je iscrpljenosti), a na licu su joj vidljivi znakovi umora. Drugim riječima, nije ni pokušala plasirati još jednu fotografiju savršeno isklesanog tijela nakon poroda za koje nam nije jasno kako se postiže. Umjesto toga, odlučila je prihvatiti svoje tijelo onakvo kakvo sada je, sa svim njegovim vrlinama i manama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba