EMOCIJE

Jennifer Aniston jako ide na živce što je stalno osuđuju jer nema djecu pa im je odgovorila

Jennifer Aniston u intervjuu za InStyle progovorila je o majčinstvu, odnosno o čestim prozivkama zašto nikad nije postala majka

49-godišnja glumica priznala je kako ju smetaju razna nagađanja o njezinom privatnom životu te je osudila društvo zbog ogromnog pritiska koji se stvara na žene zbog majčinstva.

”Sve te zablude i pretpostavke…’Jen ne može zadržati muškarca’, ‘Jen odbija imati dijete jer je sebična i predana karijeri’. Ili to ili sam tužna i slomljeno mi je srce. Stvara se pritisak na žene da budu majke, a ako nisu, onda ih se smatra oštećenom robom. Možda moja svrha na ovom planetu nije rađanje. Možda postoje druge stvari koje moram raditi”’, rekla je plavokosa glumica.

View this post on Instagram

Jennifer Aniston has dealt with the tabloids for her entire career, but lately it seems relentless. “The misconceptions are ‘Jen can’t keep a man,’ and ‘Jen refuses to have a baby because she’s selfish and committed to her career.’ Or that I’m sad and heartbroken,” she tells dear friend @MMcNearney in our September cover story. “First, with all due respect, I’m not heartbroken. And second, those are reckless assumptions. No one knows what’s going on behind closed doors. No one considers how sensitive that might be for my partner and me. They don’t know what I’ve been through medically or emotionally. There is a pressure on women to be mothers, and if they’re not, then they’re deemed damaged goods. Maybe my purpose on this planet isn’t to procreate. Maybe I have other things I’m supposed to do.” | Photographed by @BenHassett; Styled by @JuliaVonBoehm

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Osvrnula se i na rastavu braka s Justinom Theroux. ”Uz dužno poštovanje, srce mi nije slomljeno. Kao drugo, to su nepromišljene pretpostavke. Nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata. Nitko ne uzima u obzir da bi to mogla biti osjetljiva stvar za mog partnera i mene. Ne znaju kroz što sam prošla, medicinski i emotivno”, kaže Jennifer.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba