GIRL POWER

Iza Jennifer Lopez definitivno je godina za pamćenje. Sad je i nominirana za Zlatni globus

Priznanje koje je čekala 20 godina

Postoji li u Hollywoodu osoba koja svojim životnim stilom, radnom etikom i zavidnom karijerom koja traje više od tri desetljeća, onda je to vjerojatno Jennifer Lopez. Žena koja je ove godine proslavila 50. rođendan danas, bez pretjerivanja, izgleda bolje nego ikad, na vrhuncu je svoje popularnosti, a upravo je dobila još jedno veliko priznanje, nominaciju za nagradu Zlatni globus.

Nastup u filmu Hustlers, u kojem je, među ostalima, glumila i s Cardi B, Constance Wu, Lizzo, osigurao joj je tako nominaciju u kategoriji najbolje sporedne ulogu na filmu, i to u prestižnom društvu, s imenima poput Margot Robbie, Kathy Bates, Laure Dern i Annette Bening.

View this post on Instagram

Could not be prouder to be recognized by the #HFPA. Ramona was a complicated character and it was an honor and challenge to bring her to life. Hustlers was a labor of love, sweat and perseverance written, directed, produced, edited and starring a group of bad-ass women. I am proud and honored to represent them and this film!!!! ♥️♥️ @goldenglobes #HustlersMovie #Ramona Thank you so much Hollywood Foreign Press Association!!! ♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Vrijedi istaknuti da je posljednji put za Zlatni globus bila nominirana prije 20 godina, za glavnu ulogu u filmu Selena. Nagradu tad nije osvojila, a hoće li ovaj put imati više sreće, doznat ćemo 6. siječnja.

Međutim, neovisno o ishodu te večeri, Jennifer Lopez može biti i više nego ponosna na godinu iza sebe; objavila je pjesmu Medicine s pripadajućim video spotom koji broji više od 27 milijuna pregleda na YouTubeu, postala je zaštitno lice brenda Coach i, ništa manje važno, zatvorila rujansku reviju kuće Versace u inačici legendarne jungle haljine koja ju je davne 2000. lansirala na naslovnice svih showbizz magazina.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba