GIRL POWER

I to se dogodilo. Meghan Markle ugostila je feminističku ikonu Gloriju Steinem u svom vrtu

Od danas možete pogledati cijeli razgovor koji su vodile

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle u svom je kalifornijskom domu gdje stanuje s princem Harryjem i njihovim sinom Archiejem, ugostila feminističku ikonu Gloriju Steinem. Povod je bilo snimanje intervjua koji će biti objavljen danas na platformi Makers. Jučer je podijeljen tek teaser video u kojem vidimo dvije žene kako razgovaraju u stražnjem dvorištu Meghanine kuće u Kaliforniji.

Meghan Markle poznata je po svom feminističkom djelovanju. Pisala je inspirativne poruke i spremala ih u pakete pomoći koji su dijeljeni seksulanim radnicama u Bristolu u veljači ove godine, na prvom putovanju izvan Velike Britanije s princem Harryjem, govorila je o važnosti obrazovanja mladih djevojaka na Fijiju, kreirala je čak i kolekciju poslovne odjeće s humanitarnom organizacijom Smart Works za nezaposlene žene koje tek ulaze u poslovni svijet ili se vraćaju poslu.

Nije stoga čudno da joj je upravo jedna od najvažnijih feminističkih figura 20. stoljeća, Gloria Steinem, veliki uzor. Kako vidimo u najavnom videu, dvije žene razgovarale su o ženskom pravu glasa i važnosti u tome da žene izlaze na izbore te raznim drugim temama, a cijeli će razgovor biti dostupan na platformi Makers danas, nije poznato u koje točno vrijeme.

Za razgovor je Meghan Markle odbarala Anine Bing hlače, Stella McCartney sandale i Janessa Leone šešir, a u najavnom se videu pojavljuju i njeni i Harryjevi psi, Guy i Pula.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube