CELEBRITY

Dugogodišnji menadžer Britney Spears odlučio se povući, a otkriva i kako pop diva želi u mirovinu

Larry Rudolph, dugogodišnji menadžer Britney Spears smatra kako pop divi više neće biti potreban. Donosimo više informacija

Agoniji pop dive Britney Spears koja je inicirana pokretom #FreeBritney od strane njezinih obožavatelja ne nazire se kraj. Posljednja informacija koja je dospjela u javnost jest da ju je njezin dugogodišnji menadžer odlučio napustiti. Naime, Larry Rudolph okončao je suradnju s američkom pjevačicom, ali i dodao kako ona želi otići u mirovinu. Sve to naveo je u pismu koje je uputio Britneyjinom ocu, skrbniku te objasnio kako joj on neće više biti potreban s obzirom na njezine buduće planove i želje, prenosi Dazed. Njih dvoje surađivali su gotovo cijelu njezinu karijeru, a u svojoj poruci istaknuo je kako nikada nije bio dio slučaja oko skrbništva niti povezan s time, ali i da nije upoznat s detaljima cijele priče.

VALERIE MACON / AFP

Kazao je kako je bio zaposlen da pomogne Britney s njezinom karijerom i kao njezin menadžer smatra da je najbolje da se povuče s obzirom na to da Britney njegove usluge neće više biti potrebne. Ovom prilikom Rudolph je poručio kako je ponosan na sve dosad i sve ono što su on i Britney postigli u posljednjih 25 godina te da joj želi sve najbolje i da će uvijek biti tu za nju ako joj ponovno zatreba i da su njegova vrata za nju uvijek otvorena. Britney se po ovom pitanju zasad još nije oglasila, a posljednje što znamo o cijelom slučaju jest da je američki sud odbio zahtjev pjevačice koji se odnosio na ukidanje prava skrbništva nad njenom imovinom kojom od 2008. godine raspolaže njen otac Jamie Spears i to nakon što je sudu dala iskaz u kojem je iznijela niz šokantnih tvrdnji vezanih uz spomenuto skrbništvo.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube