vijest

Dizajneri pomažu mladim majkama. S ovim inovativnim grudnjakom izdajanje bi moglo biti puno jednostavnije

Nedavno je predstavljena jedna inovativna izdajalica za sve majke koje žele ostati u pokretu. Evo o čemu je riječ

Morate se izdajati kako biste povećale količinu mlijeka ili pripremile mlijeko za trenutke kad ćete biti odsutne od kuće? Ne znate kako to napraviti? Postoji nekoliko pravila, ali i pomagala kojima biste si mogle olakšati cijeli proces, ali to već vjerojatno znate i same.

Uz ručno izdajanje za koje su vam potrebne čiste ruke i posuda za izdajanje, na tržištu postoje i mehaničke izdajalice koje su odlično rješenje za majku koja je uhodana u izdajanje i nema poteškoća. U toj domeni postoje pak one ručne izdajalice, ali i električne, a u cijelu priču nedavno se umiješao i dizajnerski duo – Mara Pezzotta i Chrome Cherry Design Innovation (CCDI) koji su predstavili jednu zanimljivu inovaciju.

screenshot

Riječ je o posebno dizajniranom grudnjaku, izdajalici s implementiranim bočicama za obje dojke. Kako ističu, ovim proizvodom željeli su dati odgovor na sve izazove s kojima se suočavaju mlade majke te im cijeli taj proces maksimalno olakšati. Osim toga, s ovim grudnjakom omogućili su korisnicama da imaju više vremena za sebe, odnosno da budu bezbrižne i u pokretu.

Naime, dizajnerica objašnjava kako je prethodno isprobala niz izdajalica i sličnih koncepata, ali da je uvijek bilo nekih problema, kao primjerice curenje mlijeka itd. Svojim dizajnom odlučila je tako stati na kraj svim nedostacima s kojima se susrela. Za početak, grudnjak je načinjen od materijala prirodnih boja, ima podesive naramenice i remen kako bi se održala težina napunjenih bočica i to bez pritiska na grudi.

Tijekom izdajanja grudnjak se na prirodan način potpuno prilagođava promjenama na tijelu, a u sklopu njega dolazi i dodatna poluprozirna torbu s pripadajućim uređajem koji će vam pomoći za izdajanje u transportu. Sve skupa zamišljeno je da se majkama omogući bezbrižno kretanje i obavljanje svakodnevnih radnji bez neke prevelike filozofije. Kako to zapravo izgleda pogledajte u sklopu videa.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba