FOTO

Beyonce, Joaquin Phoenix i još par detalja koje ste na dodjeli Zlatnih globusa možda propustili

Kao i obično, Queen B je kasnila

Osim divnih izdanja na crvenom tepihu, predivnog makeupa i urnebesnog voditelja, dodjela Zlatnih globusa donijela je i neke face koje nismo vidjeli na crvenom tepihu kao i par snažnih djela aktivizma. Evo što ste možda propustili.

Olivia Colman zamjenila je luksuzan nakit aktivističkim prstenom

Glumica koja je osvojila Zlatni globus za svoju ulogu u seriji The Crown, sinoć je na crvenom tepihu nosila prsten sa snažnom porukom. Na njemu je pisalo da bi glumci i glumice trebali imati jednake plaće što još uvijek nije slučaj. Time je poslala poruku da je napokon došlo vrijeme da muškarci i žene za isti posao budu jednako plaćeni.

Kevin Winter/Getty Images/AFP

Beyonce i Jay-Z opet su kasnili

Kao što smo već navikli, Beyonce i Jay-Z opet su kasnili na dodjelu Zlatnih globusa i nisu se fotografirali na crvenom tepihu. Kasnili su čak sat vremena, a kako su izgledali kad su napokon stigli pogledajte u nastavku.

@beyonce

Joaquin Phoenix poslao je važnu poruku o zaštiti okoliša

Phoenix, dobitnik Zlatnog globusa za najbolje muško glumačko ostvarenje u drami, inače je vegan i veliki zaljubljenik u životinje. Sinoć je u svom govoru ukazao na problem požara u Australiji i dodao da glumci stvarno ne moraju stalno letjeti privatnim avionima u Palm Springs. Osim toga, nosio je odijelo Stelle McCartney, također veganke koja se bori za zaštitu prava životinja.

Jean-Baptiste LACROIX / AFP

Phoebe Waller-Bridge ponudila je svoju odjevnu kombinaciju u humanitarne svrhe

I Waller-Bridge je u svom govoru zahvale nakon što je dobila nagradu za najbolje žensko glumačko ostvarenje u humorističnoj TV seriji, skrenula pažnju na požare u Australiji. Osim toga, ponudila je svoje couture odijelo s potpisom kuće Ralph&Russo na aukciju. Dodala je da će svu zaradu donirati fondovima za pomoć unesrećenima u Australiji.

FREDERIC J. BROWN / AFP

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba