EVENT

Astrofizičarka Vernesa Smolčić nova je ambasadorica prirodne mineralne vode Jana

Jana nastavlja inspirativnu priču “Duboko iznad svih” s novom ambasadoricom

Sinoć je u parku Maksimir Jamnica svojim suradnicima i kupcima predstavila novu kampanju i upoznala ih Vernesom Smolčić, mladom znanstvenicom, astrofizičarkom s kojom nakon Gorana Čolaka, svjetskog prvaka u ronjenju na dah Jana nastavlja svoju priču “Duboko iznad svih”.

S tom su pričom povezani vrhunski atributi Jane, njezina čistoća i kvaliteta koje dolaze s 800 metara dubine te pojedinci u našem okruženju koji su jednako tako dosegnuli vrhunac u onom čime se bave, a koji su inspiraciju i motivaciju pronašli duboko u sebi.

Nova kampanja snimana je na tri zanimljive lokacije u srcu Gorskog kotara – u Delnicama, Lokvama i Lokvarskom jezeru dok nas priča podsjeća na to kako se najveća snaga nalazi u svakom od nas. Sama Vernesa Smolčić naglasila je: “Do sada sam se nalazila u raznim izazovnim situacijama jer sam i sama po prirodi avanturist, ali ipak, snimanje kampanje za Janu bilo je za mene veliko i nezaboravno iskustvo. Kako se i sama vodim time da se sve želje mogu ostvariti ako naporno i predano radimo, bilo mi je lako poistovjetiti se s Janom.”

Povodom predstavljanja nove kampanje Zvonimir Seki, direktor marketinga Jamnice zaključio je: “Smatramo kako je važno podsjećati se da se upravo u nama samima nalazi najveća snaga koja može prevladati svaki izazov. I dok je Vernesa Smolčić svoje uspjehe postigla zahvaljujući tome što je slijedila svoje snove i onda kad nije bilo jednostavno, Jana to povrđuje jer je jedinstvena prirodna mineralna voda koja s dubokog izvora, iskonski čista dolazi do svojih potrošača”.

U druženju pod zvijezdama u parku Maksimir uživale su i voditeljice Ana Radišić i Iva Šulentić, spisateljica Ingrid Divković te glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Ana Radišić

Bojana Gregorić Vejzović

Ingrid Divković

Iva Šulentić

Snježana Mehun

Vernesa Smolčić i Ana Radišić

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube