VIJEST

Ashley Graham je u 4. mjesecu trudnoće nosila reviju na Tjednu mode u New Yorku. To se zove snaga

Poznata manekenka sinoć se pojavila na pisti modne kuće Tommy Hilfiger

U New Yorku je sinoć, 8. rujna, održana revija kuće Tommy Hilfiger. Ondje je prikazana još jedna kolekcija koju je jedan od najpoznatijih američkih modnih dizajnera napravio u suradnji s glumicom Zendayom, a jedna od manekenki na pisti bila je i trudna Ashley Graham.

Najpoznatija plus size manekenka reviju u kazalištu Apollo nosila je u četvrtom mjesecu trudnoće, držeći pritom svoj trudnički trbuščić. Nosila je crno-bijelu kaput haljinu, bijelu košulju, maramu s pepito uzorkom i dramatičan crni šešir.

Bila je tako definitivno jedna od najvećih zvijezda revije koju Hilfiger uvijek voli pretvoriti u svojevrsni performans. Prošle godine mu je na reviji nastupila Grace Jones. U nastavku pogledajte kako je izgledala.

Angela Weiss / AFP

Trend modela raznih tjelesnih oblika pa tako i onih u drugom stanju, već je neko vrijeme vrlo popularan. Sjetimo se revije donjeg rublja Savage x Fenty s potpisom Rihanne koju je u rujnu prošle godine nosila 22-godišnja Slick Woods. Bila je u 9. mjesecu trudnoće, a nakon revije je otišla ravno u rodilište.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube