Snaga

Ariana Grande je izvela ‘God is a Woman’ s 50 plesačica, mamom, bakom i rođakinjom. Bilo je moćno

Kraj njezinog nastupa bio je taj dio koji je potpuno ukrao show

Jučer se dogodilo nešto divno za žene na dodjeli MTV-jevih VMA nagrada. Ariana Grande je na pozornici izvela svoju novu pjesmu God is a Woman, a pritom je s njom na pozornici bilo još 50-ak žena. Uglavnom su to bile plesačice i neke njoj iznimno važne žene, mama, baka i rođakinja. I da, malo je reći da su ukrale show tim nastupom sinoć.

Theo Wargo/afp

Nastup je zapravo u startu bio zamišljen nešto drugačije od originalnog video spota za ovu pjesmu, a fokus je bila religijska tematika. Napravila je čak i vlastitu verziju posljednje večere.

Theo Wargo/afp

Na kraju nastupa na pozornici su se njoj i plesačicama pridružile i Arianina mama Joan, rođakinja Lani i baka Marjorie. I upravo taj trenutak sve je nekako najviše oduševio. Najbolje da pogledate video…

https://twitter.com/buterasdoll/status/1031733326099374080?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1031733326099374080&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elle.com%2Fculture%2Fcelebrities%2Fa22781730%2Fariana-grande-mtv-vma-performance-god-is-a-woman-mom-grandma%2F

Na dodjelu je došla sa zaručnikom

jamie McCarthy/AFP

Ariana je sinoć bila nominirana u čak pet kategorija, a prije ovog genijalnog nastupa osvojila je nagradu za najbolji pop video za pjesmu No tears left to cry. U svom je govoru zahvalila zaručniku Peteu Davidsonu jer jednostavno “postoji”, a na fotkanju prije same dodjele njih dvoje nisu skrivali zaljubljenost.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube