Vijesti tjedna

Angelina Jolie u predsjedničkim vodama, Beyonce promiče veganstvo, a Emma Stone slavi tridesete

U 2019. godinu ulazimo s inspirativnim poznatim ženama

Prvi tjedan u novoj godini polako obilježavaju ohrabrujuće vijesti o najpoznatijim ženama svijeta koje su u ovoj godini odlučile mijenjati stvari. Angelina Jolie se tako sve više posvećuje politici, Beyonce ohrabruje svoje fanove da postanu vegani, a s Emmom Stone se možemo poistovjetiti. Evo koje vijesti o ovim ženama su već obilježile tjedan.

ANGELINA JOLIE NE ISKLJUČUJE PREDSJEDNIČKU KANDIDATURU

Poznata glumica i UNHCR-ova veleposlanica dobre volje, u intervjuu za BBC Today govorila je o seksualnom uznemiravanju, društvenim mrežama i globalnoj izbjegličkoj krizi. Zbog toga voditelj Justin Webb nije mogao odoljeti da ju ne pita bi li se ikada kandidirala za predsjednicu SAD-a i pokušala riješiti te probleme.

“Da ste me pitali prije 20 godina, nasmijala bih se,” rekla je Jolie i dodala da ne zna je li politika njezin smjer, ali da uvijek ide tamo gdje je ljudi trebaju. “Zato sam vrlo otvorena prema toj mogućnosti,” dodala je. “Mogu puno toga pretrpjeti, što je dobro. Iskreno, raditi ću sve što je potrebno da donesem promjene. Mogu raditi s vladama i mogu raditi s vojskama tako da trenutno i sjedim na zanimljivom mjestu s kojeg mogu puno toga učiniti.”

BEYONCE POZVALA FANOVE DA U 2019. POSTANU VEGANI

U uvodu nove knjige Marca Borgesa, Beyonceinog trenera, koja nosi naziv “The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World”, Bey i Jay-Z pozvali su svoje fanove da postanu vegani. “Prije smo mislili da je zdravlje dijeta – neke su palile za nas, neke nisu. Ali kad smo počeli gledati na zdravlje kao na istinu umjesto na dijetu, naša misija je postala dijeliti tu istinu i stil života sa što više ljudi,” stoji u uvodu knjige, prenosi People.

Kroz to su izvazvali svoju obitelj na veganstvo, a sada žele izazvati i nas. “Svi imamo odgovornost za svoje zdravlje i zdravlje našeg planeta. Budimo odgovorni zajedno. Širimo istinu zajedno. Neka ova misija postane pokret. Postanimo Greenprint.”

EMMA STONE OTKRILA ŠTO JE NAUČILA DO 30. ROĐENDANA

Oskarovka Emma Stone je u studenom navršila 30 godina i ubrzo nakon toga se našla na novoj naslovnici britanskog Voguea za veljaču 2019. “Osjećala sam se loše otprilike tjedan dana,” rekla je u intervjuu za magazin o svom 30. rođendanu. “Ali onda sam shvatila da je najbolja stvar u odraslom životu baš to što je sve tako gorko slatko. Još uvijek tražim svoj glas.”

Dodala je i da je do 30. godine naučila da je ok ne sviđati se svima, ne gristi se jer ne možemo pobijediti u svemu, kao i to da nitko zapravo ne zna što radi i da svi i dalje iz dana u dan učimo o sebi i svojim životima. Sve to naučila je tijekom slobodne godine koju je uzela nakon “La La Landa” misleći kako će imati vremena za naučiti novi jezik, početi kuhati i slično, međutim, ništa od toga se nije dogodilo.

Prošle godine se vratila u seriji “Maniac” i filmu “The Favourite”, a ovu je odlično započela sjajnom naslovnicom za britanski Vogue.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba