PROMO

Zsa Zsa otkriva svoj recept za uspješan početak dana i cjelodnevnu energiju

U Vindijim biljnim napitcima uživa i pjevačica Zsa Zsa

Uspješna, mlada i simpatična, riječi su koje možda najbolje opisuju Jelenu Žnidarić, hrvatskoj javnosti poznatiju kao Zsa Zsa. Čaroban glas, svjetske nagrade i popularni dueti s domaćim pjevačima, samo su dio njenih brojnih talenata i postignuća. Tome se pridružilo još jedno vrijedno priznanje – nominacija za najbolji ženski vokal prestižnog Zlatnog studija za koju je predložena drugu godinu zaredom. Osim što ima jedan od najupečatljivijih vokala na našoj estradi, Zsa Zsa uz pjevanje nikad ne propusti i priliku ukazati na ono što je zaista važno. Za nju je na prvom mjestu zdravlje, a dvije strasti je više nego uspješno spojila u nedavno snimljenom reklamnom spotu za biljne napitke DAR, varaždinske Vindije.

Sve popularniji među ljudima koji brinu o zdravoj prehrani ti su biljni napitci od zobi i badema postali nezaobilazan sastojak gotovo svakog obroka, a Zsa Zsa je u reklami objasnila i zašto su oni njezin prvi izbor baš svaki dan.

DAR 100 posto biljni napitci iz Vindije idealni su za se ljubitelje zdravih proizvoda koji odišu prirodom, a Zsa Zsa je u reklamnom spotu za ove zobene i bademove napitke iskoristila preradu svoje pjesme “Ova ljubav”, za koju su ona i popularni traper Hiljson Mandela osvojili Cesaricu s najviše glasova publike ikada. Hrvatska publika tim je izborom pokazala da voli neobične glazbene kombinacije, ali kad je riječ o odabiru napitaka koji će poslužiti kao biljna zamjena za kravlje mlijeko, Hrvati igraju na sigurno. Vindijini biljni napici DAR omiljena su opcija kao siguran izvor vlakana i energije za jutarnje razbuđivanje, a kao dodatak pahuljicama voli ih i Zsa Zsa.

Iskrena preporuka za najkvalitetnije hrvatske biljne proizvode

Suradnja Vindije i Zsa Zse njoj je ne samo prva suradnja za snimanje reklamnih spotova, već i posebno draga priča s obzirom na to da Vindiju od milja zove moji Varaždinci, a od malena je okružena ne samo proizvodima ove vodeće prehrambene hrvatske industrije, nego i ljudima koji tamo rade. Kako kaže, kod nje se u Međimurju koristi isključivo najkvalitetnije od Vindije, a ni DAR biljni napitci neće biti izuzetak. Zsa Zsa je otkrila da pristaje na suradnje samo s brendovima kojima vjeruje, a ove biljne napitke mirna srca preporučuje svima koji u svoj jelovnik žele uvrstiti više plant based proizvoda.

Zdravi napici ne sadrže nikakve namirnice životinjskog podrijetla, a dolaze u čak četiri neodoljiva okusa – badem, blago prženi badem za još aromatičnije iskustvo, zob i zob s okusom čokolade. Ne samo da ne sadrže dodane šećere već su sve četiri varijante pogodne i za vegane i vegetarijance kao i za sve one koji izbjegavaju laktozu. Idealni su za užurbani i dinamičan tempo života, a Zsa Zsa naglašava da bi ovakvi zdravi proizvodi uvijek trebali biti u svačijoj kućnoj rezervi.

Zaštita okoliša kao dužnost velikih kompanija, ali i svih građana

Zsa Zsa uživa napuniti baterije u prirodi, za to joj je kaže omiljena vožnja biciklom, a baš kao i Vindija shvaća važnost zaštite okoliša i prirodnih resursa. Dar biljni napici ne samo da su zdravi i proizvedeni u Hrvatskoj, već su karakteristični i po posebno dizajniranom ekološkom pakiranju. Vindija je otišla korak dalje u poslovanju koje je orijentirano na održivost i zaštitu okoliša pa su njihova pakiranja DAR napitaka napravljena od čak 69 posto obnovljivog materijala što znači da proizvodnja njihove kartonske ambalaže pomaže smanjiti neželjeni ugljikov otisak u prirodi.

Jeleni čestitamo na svim dosadašnjim uspjesima, a dok čekamo na iduća vrijedna postignuća i nagrade, uvijek ćemo rado ponovno pogledati spot u kojem glavne uloge imaju Zsa Zsina popularna pjesma i DAR biljni napici.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube