INTERIJERI

Znate li za stranicu IKEA Hackers? Mogla bi vam dobro doći kad uređujete stan

Ako zatrebate pomoć prilikom uređivanja stana, slaganja namještaja ili samo neke nove ideje, mogla bi vam se svidjeti ova stranica

Ikea se u našoj zemlji pojavila relativno nedavno, a od onda sve više i više domova ima namještaj upravo iz te kuće. Svi proizvodi kupljeni u Ikea-i poznati su po tome da imaju hrpetinu dijelova, ali se u pravilu jednostavno slažu i namještaju u stan. No, priznajte, dogodilo vam se barem jednom da ste potpuno pratile ono što piše na uputama, ali ste na kraju ostale sa jednom letvicom i pet šarafića viška.

Odlični savjeti za uređenje doma

Upravo za nas takve kojima bi dobro došao koji savjet, Jules Yap je osmislila stranicu IkeaHackers.net na kojoj možete naići na hrpetinu videa i slika proizvoda iz ove trgovine koji jednostavno i brzo objašnjavaju kako nešto složiti. Njena stranica nastala je prije nekoliko godina gotovo slučajno, kako navodi u opisu, te nije plaćena od strane Ikea-e.

Ono što je nama najviše fora s ovom stranicom je to da ljudi diljem svijeta dižu videe na ovu stranicu baš kako bi pomogli ostalima koji se možda muče sa slaganjem nekog proizvoda. Još k tome, ako vam se kad dogodilo da ste vidjeli neki super Ikein proizvod, a nemate pojma kako se zove pa ni kako ga pronaći, možete svoje žaljenje iskazati na stranici pa vam drugi čitatelji možda i pomognu.

Preuredite stan uz nove ideje

View this post on Instagram

@wioleta_kelly’s cabinet makeover is so pretty. Swipe for the “before” and you’ll be surprised how far this cabinet has come. . What she did was to slather it all with chalk paint, including the glass doors. Then glued laser cut panels specially ordered for the cabinet. After that she painted everything with paint for wood in Moss colour. Last step was to add door handles and wallpaper inside it and voilà! She makes it sound easy. . @ikeausa #cabinet #diningroomdecor @ikeafamilymag

A post shared by Jules Yap (@ikeahackersofficial) on

Osim pomoći pri slaganju, na stranici imate i dio koji se zove Ideas, a prikazuje različite načine slaganja namještaja u stanu. Da, puno inspiracije možete dobiti već iz njihovih kataloga i internet stranice, ali, budimo realni, rijetko tko ima tako velike stanove i mnogo prostora. Fotke na stranici su iz pravog života i mogle bi vam pomoći dok ćete sami preuređivati svoj stan.

Osim što možete pregledavati videe i slike na stranici, možete i sami uploadati video ili svoje fotografije da se pohvalite svojim građevinskim i dizajnerskim sposobnostima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba