SMS INTERVJU

Dunja Ercegović o svojoj prvoj ulozi u filmu. Znamo sve o razvodnjenoj juhi na setu i još neke stvari

Na ovogodišnjem ZFF-u možete pogledati film u kojem jednu od uloga ima i mlada glazbenica

Ovih dana svih pričaju o tome kako je Dunja Ercegović prihvatila i super odradila ulogu na filmu redateljice Renate Lučić, Peti kat lijevo. Naša mlada i jako talentirana hrvatska glazbenica poznatija kao Lovely Quinces na kratko se posvetila glumi, pa smo popričale s njom o tome, ali i o glazbi. Uloville smo ju taman prije kolokvija pa smo razmijenile dvije tri porukice.

Bok Dunja, kako provodiš ovaj utorak?

Evo super, sunce sija, a ja kolokvij imam. Upravo razmišljam koliko je primjereno da nosim ovu majicu na faks.

Znam da je večeras premijera filma Peti kat lijevo pa me zanima kako se danas osjećaš, ideš li večeras na film ili je tremica?

Užasna mi je trema od petka, mislim ću to gledati kao što gledam horore. Ovo naravno nije kritika prema Renati već prema samoj sebi i dalje ne znam što joj je trebalo da me izabere za taj film.

Što ti je bilo najteže ili najizazovnije odglumiti?

Najteže mi je bilo glumiti da mi je fina razvodnjena juha. Prvi put je zaista bila ukusna, ali zbog ponavljanja scene nam je trebala potrajati pa smo dolijevali vodu. Također mi je bilo teško odglumiti da sam poludjela na Tenu jer realno u stvarnom životu ta djevojka me može držati zatočenom u podrumu dvadeset godina i ne bi joj zamjerila.

Ne mogu ne spomenuti Lovely Quinces, u kojoj si fazi s glazbom?

Glazba i ja trenutno imam love-hate relationship, ali idemo na terapiju i mislim da ćemo uspjeti sačuvati odnos dokle god ona ne bude mene tjerala da sumnjam u sebe. U procesu sam snimanja i nadam se da će sve to uskoro izaći.

Što nosiš danas?

Danas nosim znanje.

E da, još nešto. Jesi li se zagrijala za glumu?

Oduvijek sam bila zagrijana za glumu i voljela bi da ovo ne bude moj posljednji glumački angažman, ali to ćemo vidjeti nakon ove premijere. Mozda se onda ostavim života općenito.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba