PARTY

Želite se naspavati? Dođite u robnu kuću IKEA na zabavu u pidžamama

Zabavom u pidžamama, prvom u Hrvatskoj otvoren IKEA noćni klub

Prvi festival koji slavi dobar san u robnoj kući IKEA, a traje od 11. do 22. rujna ugostit će 55 postaja za dobar san, 20 radionica, ali i zajedničko spavanje.

Riječ je o jedinom noćnom klubu koji slavi dobar i kvalitetan noćni san. Ludoj zabavi u pidžamama pridružila su se i neka poznata lica, među kojima i glumica Petra Kurtela te najpoznatiji hrvatski plus size model, Lucija Lugomer. Nesvakidašnju zabavu za koju se nije trebalo ustati iz kreveta začinio je nastup stand-up komičara Peđe Bajanovića. Glazbenim hitovima goste je na noge uspjela podići DJ Rea. Uz švedske specijalitete, među kojima se isticao omiljeni IKEA losos pripremljen na nekoliko načina, uzvanici su uživali i u šarenim koktelima. Vlasnici najorginalnijih pidžama osvojili su prigodne pidžame.

“Tijekom zadnjih 50 godina globalni prosjek sati spavanja pao je s osam na tek nešto više od šest sati, što može imati vrlo ozbiljne posljedice, poput otežanog pamćenja, sposobnosti razmišljanja i obrade informacija. Tvrtka IKEA odlučila je zato otvoriti IKEA noćni klub u kojem svi zainteresirani uz pomoć stručnjaka mogu saznati tajne kvalitetnog sna. Tijekom vikenda, 14. i 15. rujna, držat će se radionica koju će voditi Ana Nasteski, fizioterapeutkinja specijalizirana za trudnice i djecu, koja će pojasniti kako postići zdravo spavanje kod djece, od novorođenčadi do školaraca”, istaknula je Martina Maček Martinović, voditeljica iskustva u robnoj kući IKEA Zagreb.

Drugo zajednično spavanje održati će se u noći s 21. na 22. rujan. Za sudjelovanje u zabavi koja je do sada održana u brojnim robnim kućama IKEA diljem svijeta možete se prijaviti od 12. do 17. rujna. Više informacija o aktivnostima i prijavama možete pronaći ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba