GASTRO

Zbog korone otkazan najvažniji gastronomski događaj u zemlji, Weekend Food Festival

Zbog koronavirusa ljubitelji gastronomije ove će godine biti uskraćeni za Weekend Food Festival

Suočeni s globalnom pandemijom koronavirusa COVID-19, organizacijski tim Weekend Food Festivala primoran je otkazati ovogodišnje izdanje. Naime, slijedom preporuka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, grad Rovinj odgodio je sve manifestacije u travnju, svibnju i lipnju 2020. godine, a samim time i Weekend Food Festival.

“Nakon dugih priprema i odličnog odaziva profesionalaca, kompanija i zaljubljenika u hranu, ipak ćemo morati festival prebaciti na sljedeću godinu. Nažalost nismo mogli odgoditi festival za neki drugi datum u 2020. jer situacija je još uvijek nesigurna i neizvjesna, a zbog odgovornosti koju imamo prema partnerima, gostujućim predavačima i chefovima kao i prema poslu kojim se bavimo, želimo prije svega misliti na zdravlje svih nas.

Vjerujte, najgora stvar u životu u organizatora festivala je otkazati ga. Unatoč problemima u koje smo upali na samom početku našeg projekta i unatoč svim troškovima ne želimo odustati i nastavit ćemo s našim dijelom promocije scene.

Vjerujemo da ćemo se uskoro svi vratiti u naše omiljene restorane, hotele i barove, te da ćemo nastaviti uživati u poslu kojim se bavimo jer radeći na ovom projektu shvatili smo da je glavni pokretač ljudi iz industrije upravo strast koju dijelimo. Zato, se veselimo Weekend Food Festivalu 2021!”, rekao je Boris Kovaček, jedan od organizatora i idejnih začetnika Weekend Food Festivala.

Iz organizacijskog tima poručuju da ih pratite na njihovim službenim stranicama kao i društvenim mrežama putem Facebooka i Instagrama gdje će objavljivati više informacija, ali i zanimljiv sadržaj iz svijeta gastronomije koji upravo pripremaju.

“Važno nam je održati kontakt s ljudima koji podržavaju Weekend Food Festival, koji su se jednako tako veselili održavanju baš kao i mi u organizacijskom timu. Nismo odustali od naše prvotne misli vodilje da želimo izvrsnost u svakom segmentu i zato upravo radimo na sadržaju koji ćemo plasirati, a koji će istovremeno biti edukativan i zanimljiv, namijenjen svim protagonistima gastronomske scene, a samim time i foodiejima koji žive i vole hranu”, zaključio je Tomo Ricov, jedan od organizatora i idejnih začetnika Weekend Food Festivala.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba