DIZAJN INTERIJERA

Zavirili smo u novi Lunilou showroom koji je Izabel Kovačić otvorila u centru Zagreba. Izgleda spektakularno

Lunilou showroom otvoren je na adresi Ilica 26 i izgleda fenomenalno

Kad su prije nekoliko godina shvatile koliko je teško pronaći odjeću napravljenu od prirodnih materijala koja je pogodna za osjetljivu kožu i sve članove obitelji, sestre Ivana Čirjak i Izabel Kovačić odlučile su pokrenuti vlastiti brend. Tako je 2015. nastao Lunilou, brend za klince, mame i dom koji je sada u centru Zagreba dobio i spektakularan showroom.

Radi se o prostoru na adresi Ilica 26 koji se proteže na stotinjak kvadrata, a estetski prenosi duh onoga što brend Lunilou jest. Showroom smo posjetile jučer i razgovarale sa Sandrom Attias, glavnom i odgovornom osobom za PR brenda Lunilou.

NEVJEROJATNA LOKACIJA NA UŽURBANOJ ILICI

sandro lendler

“Ideja showrooma postoji već jako dugo. Od samih početaka Lunilou brenda kupci stalno izražavaju želju da naše proizvode i materijale vide uživo. Upravo iz tih razloga zadnjih nekoliko godina organizirali smo pop up evente na kojima bismo predstavili nove kolekcije i omogućili kupcima da dođu, osjete mekoću i kvalitetu materijala te i nauče ponešto o našoj eco friendly misiji i viziji”, govori nam Sandra Attias, head of PR brenda.

sandro lendler

Kada su vidjeli ovaj prostor od stotinjak kvadrata u samom centru Zagreba odmah su se, kaže, zaljubili u mogućnosti koje pruža. Uz nevjerojatnu lokaciju na samoj užurbanoj Ilici te mirnoću Art Parka u pozadini sve se lijepo uklopilo u cjelinu koju su priželjkivali za svoj prostor. Adaptacija nije bila ni laka ni kratkotrajna s obzirom na to da se sve odvijalo u jeku pandemije koronavirusa i potresa, ali nakon nešto više od pola godine napokon mogu reći da su se finalno smjestili i namjestili.

VLASNICE SU HTJELE JEDNOSTAVAN I POMALO MEDITERANSKI STIL

sandro lendler

“Vlasnice Izabel Kovačić I Ivana Čirjak privatno gaje neke aspiracije prema vrlo jednostavnom i pomalo mediteranskom stilu tako da su te želje i stilske preference pretočene u ovaj naš interijer.” Baš kao sam brend, cijeli interijer je vrlo suptilan s ponekim detaljima koji su više tu zbog atmosfere, a manje da odvlače pozornost. “S obzirom na to da je ipak odjeća ta koja igra glavnu ulogu u showroomu, sve je posvećeno baš tome.”

Dodaje da je ovaj prostor zamišljen ne samo kao showroom već i kao prostor u kojem bi se okupljali kreativci i eco friendly istomišljenici kako bi s njihovim klijentima podijelili iskustva i neka nova saznanja o materijalima koji su dobri za našu kožu i kožu naših najmlađih.

U ZGRADI JE NEKADA ŽIVIO I STVARAO AKADEMIK DRAGUTIN TADIJANOVIĆ

sandro lendler

U zgradi u kojoj se nalazi showroom nekoć davno živio je i stvarao akademik Dragutin Tadijanović. “Baš zbog starosti zgrade prilikom adaptacije morali smo neke stvari kompletno mijenjati i prilagođavati estetskim željama. Podovi su u cijelosti vađeni van i stavljen je polirani beton kako bismo dobili taj čisti vizualni prikaz koji se odlično uklopio uz zidove koji su bojani kalklitir bojom.” Namještaj su se potrudili da bude prvo funkcionalan, a onda i udoban kako bi boravak u ovom prostoru baš svakome bio primamljiv.

sandro lendler

“Ono što je nama bilo najbitnije za sam prostor je neka opuštena atmosfera koju smo htjeli stvoriti usprkos činjenici da smo u samom centru grada. Trudili smo se da materijali koji su korišteni prilikom uređenja budu što više prirodni poput kamena i drva kako bismo čak i kroz taj aspekt u interijer prenijeli ono što nam je bitno i kod izrade odjeće.” Svi koji su radili na ovom projektu dali su sve od sebe da njihove želje pretvore u ovu divnu stvarnost i sretni su da imaju inspirativan prostor u kojem mogu zajedno osmišljavati nove Lunilou proizvode za svoje vjerne klijente.

Lunilou showroom možete posjetiti svakog radnog dana od 10 do 15 sati, uz prethodnu najavu na info@lunilou.com, a ondje će vas uvijek dočekati Lunilou tim kako bi vam predstavili nove kolekcije te kako bi vam objasnili sve prednosti korištenja organskih materijala u svakodnevnom životu.

sandro lendler
sandro lendler
sandro lendler
sandro lendler
sandro lendler
sandro lendler
sandro lendler

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba