SHOPPING VODIČ

SADRŽAJ OMOGUĆAVAJU ARENA CENTAR I MASTERCARD

Zašto ove godine trebamo ranije kupovati božićne darove i gdje su najbolje opcije

Kako iskoristiti nadolazeće popuste i izbjeći gužve

Trenutno vrijeme je u potpunosti izmijenilo moj kompas za godišnja doba. Jučer sam se kupala na Mrežnici, danas idem gdje me nose treperave lampice i zvukovi jazza. Nećemo si lagati i reći da ponuda u dućanima dekoracijama nema isti problem. Pored ukrasnih tikvica, stoji vještičji šešir, a pored njega božićna kugla. Još nigdje nisam vidjela kuhano vino niti me je zameo snijeg, ali klikeri su proradili i odlučili da je vrijeme za božićni shopping.

Zaista ne volim što se svake godine dovedem u situaciju gdje se borim za opstanak tri dana prije blagdana jer nisam na vrijeme nabavila poklone. Zapadanje u gužve, skeniranje praznih polica, konzultacije s trećom osobom preko poruka, guranje s beskonačno puno vrećica i kretanje u debelom kaputu kojeg nemam gdje skinuti. U vijestima stižu i upozorenja o problemima u transportu i dostavi, a kaos kojeg zamišljam postaje sve veći.

Zato sam se ove godine odlučila na uranjeni božićni shopping, koji mogu obaviti na miru i polako. Pritom sam načula da Arena Centar ima Vikend+ popust od 20% popusta na plaćanje MASTERCARD i MAESTRO karticom pa mi je to bila dobra prilika za uštedu.

Ovo su moji top pokloni

Prva asocijacija na blagdansko razdoblje mi je glamur pa sam se u Mac zaputila po crveni ruž i svjetlucavo sjenilo, a pronašla sam i zadnji sastojak za dobar make up – fiksator! Ruby Woo crveni ruž je hvaljen zbog svoje univerzalnosti – naprosto pristaje svim tonovima kože pa vjerujem da će osoba kojoj je namijenjen moći potvrditi isto.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

A glamura teško da će biti bez malo ‘blinga’. Zlatarna Mark Pjetri privukla me uređenjem prostora, ali sam ostala zbog odlične ponude. Podsjetili su me i koliko sam nekad sanjala o vrhunskom nalivperu. Ovo bi mogla biti godina kada ga konačno i kupujem.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Treba misliti na sve članove obitelji

U mojoj obitelji imamo i članove koji očekuju svoje prvo dijete. Do termina ima još vremena, ali pomislila sam kako bi bilo lijepo da kolektivno priskočimo jednom od problema – kupovini autosjedalice. U Magic Baby trgovini na popustu je 3 u 1 set s kojim će roditelji biti spremni za transport svoje bebe u posve sigurnim uvjetima. Moram priznati i dosta lijepim.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Ako zbog ičega volim našu regiju onda je to zbog kave. Stane tu između redaka još broj razloga, ali pristup kvalitetnoj kavi postane najistaknutiji čim prijeđem granicu. Zato ću svojim ljubiteljima kave, pokloniti jedan kvalitetan aparat za kavu! Baku i djeda ću iznenaditi toplom dekicom, a frendicu kojoj sve mora biti usklađeno s bojama interijera, presladak set za kupaonicu. Sve samo ovo uspjela naći na jednom mjestu – u Dormeu Home.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Pokloni za ljubitelje mode

Mlade sestrične velike su ljubiteljice mode! Po malo odvažnije komade zaputila sam se u ShoeBox. Iskreno, uz ove čizme nalik Botteginim sigurno će malo poletnije koračati, a uz njih stiže i crvena torbica, jer eto – Božić. Nisam mogla odoljeti ni žutom mekanom šalu koji će sigurno biti upečatljiv modni dodatak svake zimske kombinacije.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Kratkovidnost teče niz naše gene. Ali modna dalekovidnost je drugi par rukava. Optika Anda je raj za traženje dioptrijskih okvira. A kad već tražim dioptrijske naočale moram pogledati i sunčane. Usput sam saznala da su na sniženju i leće. Izgleda da ću se ipak morati konzultirati za ovaj dio kupovine.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

I naravno, najteže je ostalo za kraj. Što pokloniti muškim članovima obitelji? Zaista mi se posrećilo u Replayu. Imali su genijalne tenisice i još bolji set rukavica i šala. Ali prava zvijezda je crvena vesta, jer kakvo je to blagdansko ruho bez malo crvene!

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Sve u svemu, odlučila sam da je sve što sam pronašla super ideja za poklon, a svi oni koji razmišljaju o ranijoj kupnji poklona, mogu to učiniti ovu nedjelju ili ponedjeljak. VIKEND+ Arena Centra kojim se ostvaruje 20% popusta na plaćanje MASTERCARD i MAESTRO karticom traje od 17. do 18.10.

Uz to, Arena Centar je ovom prilikom odlučio nagraditi jednu čitateljicu poklon bonom od 1000 kuna. Sve što je potrebno napraviti je odgovoriti na pitanje u nagradnom zadatku jer najkreativnija prijava osvaja poklon bon.

NATJEČAJ JE GOTOV, A POBJEDNICA JE…

Gotov je nagradni natječaj Arene Centra u kojem smo dijelili 1 x 1.000 kuna na poklon bon kartici. Sretna dobitnica je Ana Ćurić. Čestitamo!

 

Sadržaj nastao u suradnji s Arena Centrom

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube