GIRL POWER

Zaručila se 23-godišnja kći milijardera Billa Gatesa. Tko su zapravo Jennifer Gates i Nayel Nassar?

Obitelj Gates ovih dana definitivno ima razloga za slavlje, njihova kći Jennifer se na zimovanju zaručila za svog dugogodišnjeg dečka Nayela Nassara

Svijetom je jučer odjeknula vijest o zarukama 23-godišnje kćeri Billa Gatesa. Jennifer je sretnu promjenu u svom životu objavila na Instagramu profilu uz kratak opis i romantičnu fotografiju samog događaja koji se odvio na njihovom zajedničkom zimovanju.

Za svog dugogodišnjeg dečka i sada zaručnika, Nayela Nassara, Jennifer je napisala kako je jedinstven te kako ju je oborio s nogu, ali i da jedva čeka da provedu svoje živote zajedno, učeći, smijuću se, rastući i u ljubavi. “Kažem da, milijun puta da” tim riječima zaključila je svoju objavu zaljubljena i sretna Jennifer s kojom je prikupila gotovo 50.000 lajkova i niz inspirativnih komentara, čestitki.

Sličnu stvar napravio je i 29-godišnji Nassar. Ovaj profesionalni sportaš, jahač konja, inače rođen u Chicagu, ali odrastao u Kuvajtu, koji se ovo ljeto na Olimpijskim igrama u Tokiju natječe za Egipat otkuda su mu roditelji, uz spontanu, idiličnu i neopterećenu fotografiju momenta zaruka slavodobitno je napisao – rekla je da, i dodao kako mu je Jenn sve ono o čemu je u životu mogao samo sanjati i poželjeti.

Zanimljivo je kako su se zaruke dogodile samo nekoliko tjedana nakon što su Jenniferini roditelji, Bill i Melinda proslavili svoju 26. godišnjicu braka u kojem su dobili i 20-godišnjeg sina Roryja te 17-godišnju Phoebe. Ono čime će se sada treći najbogatiji čovjek na svijetu, osnivač Microsofta čije je bogatstvo trenutno procijenjeno na čak 108,8 milijardi dolara i američka filantropkinja, bivša zaposlenica Microsofta te suosnivačica dobrotvorne Zaklade Bill i Melinda Gates koja je nekoliko puta uvrštena i na Forbesovu listu najmoćnjiih žena svijeta, intenzivno baviti jest organiziranje vjenčanja za svoju prvorođenu mezimicu koja je s Nasarrom u sretnoj vezi od 2017. godine.

Jennifer, Bill i Melinda Gates
Yana Paskova/Getty Images

Iako su neki medijski dušobrižnici odmah komentirali kako je Jennifer doista mlada, drugi pak izlažu da bi im budućnost unatoč tome mogla biti blistava iz više razloga. Naime, oboje dolaze iz imućnih obitelji, studirali su i diplomirali na prestižnom Stanfordu, doduše u različitim vremenima s obzirom na to da je između njih šest godina razlike, ali ono što posebno ističu jest njihova zajednička strast i ljubav prema konjima koju i sami nerijetko naglašavaju. I dok se Nassar jahanjem bavi već godinama profesionalno, njegova buduća supruga Jennifer u tim je vodama tek amaterski, no ljubav prema životnjama i sportu općenito je sastavni dio njihovih života.

Ako je suditi prema medijskim napisima, par će živjeti u New Yorku u njezinom stanu na Petoj aveniji, s obzirom na to da Jennifer planira nastaviti svoje obrazovanje na Icahn School of Medicine – Mount Sinai. Riječ je o nekretnini procijenjene vrijednosti od pet milijuna dolara koju su joj kupili roditelji. I dok je Bill svoje oduševljenje upakirao u obliku komentara ispod kćerinog insta posta kratkom čestitkom, sretna mama Melinda je slično reagirala na svom storyju u sklopu kojeg je šerala kćerin post i napisala da je i ona oduševljena zbog sretnog para.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba