PUTOVANJA

Za vikend pobjegnite u jednu od wellness oaza u okolici Zagreba. Imamo 6 prijedloga

Kišni i tmurni jesenski dani su idealni za to

Stigla nam je ono što se kaže prava jesen i nekako se lagano povlačimo u tople domove. To nije razlog da tijekom vikenda ne otputujemo negdje barem na jedan dan ili samo nekoliko sati. Priroda je uvijek super izbor ako nije kiša, a u suprotnom predlažemo wellness oaze u neposrednoj blizini Zagreba. Riječ je o pravom mjestu na kojem ćete se opustiti i vratiti izgubljenu energiju. Koje smo odabrali i što sve nude saznajte u našem vodiču.

Hotel Villa Magdalena

Gdje: Krapinske Toplice
Cijena: od 150 do 190 kuna za cijeli dan

U ovoj wellness oazi s prekrasnim pogledom na zagorske brege imate prilike odmoriti se i osloboditi svakodnevnog stresa zahvaljujući grijanim bazenima, parnoj, finskoj i infra sauni, relax zoni, a na raspolaganju su vam i fitness sprave.

Wellness & Spa Oaza hotela Kaj

Gdje: Marija Bistrica
Cijena: za dva sata, ponedjeljak – četvrtak 80 kuna, petak – nedjelja 110 kuna

View this post on Instagram

A post shared by Hotel Kaj, Marija Bistrica, HR (@hotel_kaj_zagorje)

Ako želite učiniti nešto dobro za sebe i svoj organizam ovo je pravo mjesto za vas. U ovoj wellness & spa oazi čekaju vas hidromasažni bazeni, whirlpool, saune, grijani keramički ležajevi i vital room. U cijenu je uključen i čaj po izboru.

Wellness & Spa Terme Tuhelj

Gdje: Terme Tuhelj
Cijena: za cijeli dan, ponedjeljak – petak 289 kuna, subota i nedjelja 315 kuna

U Spaevita centru imate priliku u svoj život povratiti izgubljenu ravnotežu, a sve to zahvaljujući posebnim wellness ritualima. Na raspolaganju vam je 11 prostorija u kojima možete uživati u aromatičnim uljima, ljekovitoj masaži termalnim blatom, orijentalnom ritualu u hammam prostoriji te intimnim ritualima u privatnoj wellness oazi.

Terme Jezerčica

Gdje: Donja Stubica
Cijena: ulaznica od 3 sata: ponedjeljak – petak 80 kuna, subota i nedjelja: 110 kuna; neograničeno: ponedjeljak – petak 100 kuna, subota i nedjelja 130 kuna

Nezaboravan odmor i spa tretmani, od masaže do tretmana za tijelo i lice čekaju u Termama Jezerčice. Pored klasične, turske i finske saune na raspolaganju vam je i finska i infracrvena sauna. Osim masaže možete se koristiti i prostorom za opuštanje i hammamom. Ako se poželite ohladiti tu je vanjski hladni bazen.

Terme Sveti Martin

Gdje: Sveti Martin na Muri
Cijena: za tri sata, ponedjeljak – petak 110 kuna, subota i nedjelja 130 kuna

Ako odlučite doći u Terme Sveti Martin sigurno nećete požaliti. Ova spa oaza nudi 20 različitih masaža i saune kao što su rimska i finska. Jedna od masaža koju preporučuju je ona s uljem i vinom.

Aquapark Adamovec

Gdje: Adamovec
Cijena: cijeli dan, ponedjeljak – petak 140 kuna, subota i nedjelja 170 kuna

Pravo mjesto za jednodnevni bijeg od svih problema na kojem možete uživati u parnoj kupelji, bio i finskoj sauni, hladnom bunaru, Kneipp terapiji za noge, opuštajućoj zoni i kupanju u bazenima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube