DIZAJN INTERIJERA

Vremenska prognoza ide nam u korist. Neki od narednih vikenda mogli biste provesti u ovoj vili u Istri

Posljednje dane ljeta rado bismo provele u ovoj istarskoj vili s bazenom u blizini Poreča. Vodimo vas u luksuznu Villu Adele

U istarskoj općini Tar-Vabriga, osam kilometara udaljenoj od Poreča pronašle smo prekrasnu Villu Adele koja se proteže na 263 četvorna metra. U pitanju je elegantno zdanje za odmor koje gostima nudi uživanje u prilično luksuznom smještaju usred jednog šarmantnog malog naselja.

Ova lijepa vila tako se može pohvaliti sofisticiranom i pomno stiliziranom elegancijom, a može primiti osam gostiju. Proteže se na dvije etaže, od kojih ona prva nudi kombinaciju dnevnog boravka, blagovaonice te oprečno moderno uređene kuhinje. Na istom katu nalazi se i jedna spavaća soba s bračnim krevetom te kupaonicom, a koja ima direktni pristup bazenu.

Kako to obično biva u konceptu ovakvog smještaja za odmor kada su u pitanju intimnije zone, na prvom katu nalaze se još tri sofisticirano uređene spavaće sobe s udobnim bračnim krevetima i jednako lijepo uređenim kupaonicama. I dok jedna spavaća soba ima balkon s pristupom bazenu, druga se pak može pohvaliti šarmantnim francuskom balkonom.

Mogućnost boravka na otvorenom ondje je jedan od ključnih faktora ovog zdanja, a tome u prilog ide i lijepo uređen vrt te okućnica, vanjska blagovaonica koja će ujedno biti idealna na dnevna i večernja druženja. Opuštanje se može nastaviti i na ležaljkama u sklopu sunčališta koje okružuje bazen od 33 četvorna metra, dubine 1,3 metra.

Kao jedan od upečatljivih detalja Ville Adele svakako je sat koji krasi fasadu iznad ulaza u samu kuću, a koji zbog svoje veličine i starinskog, analognog izdanja s rimskim brojevima sigurno neće proći nezamijećeno. Osim lijepog i ugodnog okruženja interijera te eksterijera, treba imati na umu kako i sama lokacija gostima pruža niz potencijalnih avantura na koje se gosti mogu zaputiti, a koje su im u neposrednoj blizini.

Dovoljno je spomenuti famoznu istarsku kuhinju, vina, tartufe, prekrasnu tradicionalnu arhitekturu, ali i prirodu koja ondje oduzima dah. Više o Villi Adele i boravku ondje doznajte ovdje, a kako izgleda u cijelosti donosimo vam u sklopu članka.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba