GASTRO

Volite rosé? Zanimat će vas ova besplatna online radionica koja pomaže hrvatskim vinarima

Pink Day Festival ove je godine zbog potresa i pandemija otkazan, no održat će se u online izdanju u nešto drugačijam obliku

Pink Day Festival imali ste priliku upozanti kroz našu priču o Sanji Muzaferiji, stručnjakinji za vina i voditeljici udruge Women On Wine. On je ove godine, odgođen i to za ožujak 2021., no Sanja i njen tim smislili su novi način kako povezati ljubitelje vina i pritom pomoći hrvatskim vinarima. Radi se o virtualnom Pink Weekendu koji nudi zanimljiv program za sve ljubitelje vina, osobito roséa, a pratiti ga možete na Pink Day Facebook stranici.

“Tijekom vikenda od 26.-28. lipnja trojica vodećih hrvatskih sommeliera Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović, održat će kratke i zanimljive vinske radionice posvećene roséu koje su snimljene i ponavljat će se svakih nekoliko sati”, otkrila nam je Sanja Muzaferija. “Uz zabavne i edukativne sadržaje radionica, Pink Weekend powered by Premium Visa će ponuditi jedinstvenu priliku kupnje rosé vina vrhunskih vinarija i dugogodišnjih Pink Day izlagača po promotivnoj cijeni. Posebne ponude koje odabrane vinarije nude moći ćete pratiti na Pink Day društvenim mrežama, a za plaćanje PBZ Card Premium Visa karticama većina će vinarija odobriti i dodatnih 10 posto popusta.”

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba