Celebrity

Video u kojem vas Paris Hilton uči kuhati zbilja je najzabavnija stvar koju ćete vidjeti ovih dana

Najpoznatija nasljednica svijeta ponovno je izazvala lavinu začuđenih komentara

Za slučaj da apsolutno ne želite naučiti kako se rade lazanje, a dobro bi vam došla doza humora, ne morate tražiti dalje. Jedna od originalnih starleta i žena koja je daleko prije Kardashiana dokazala da se može biti poznat samo zato što si poznat, Paris Hilton, pobrinula se za to da vam popravi ovaj tmurni zimski dan. Na svom je službenom YouTube kanalu objavila video naziva Cooking with Paris, koji za cilj ima podučiti gledatelje kako pripremiti njezin kulinarski specijalitet. No, Paris Hilton ne bi bila Paris Hilton kad bi snimila tek još jedan obični kulinarski tutorial.

Umjesto toga, ponudit će vam 16 minuta kroz koje će vam se pojaviti barem toliko upitnika iznad glave. Počnimo od činjenice da kuha s kožnim rukavicama bez prstiju, da joj je kosa raspuštena, da u ruci u nekom trenutku nosi svog psa i da joj apsolutno svaki korak kuhanja jako teško pada.

Uz to, vidjet ćete da su omjeri vrlo subjektivna stvar, doznat ćete da se tijesto za lazanje ne lomi kako mu ne biste uništili vibru, ali i kako Paris nije ništa naribala otkako je bila dijete. Video, dakle, prikazuje ultimativni kulinarski nered i neponovljivu osobnost Paris Hilton, i apsolutno ga želite pogledati. Ako zbog ničeg drugog, onda zbog sekcije komentara koja je potencijalno smješnija i od samog videa. Jesmo li spomenuli da je najavila kako je ovaj kulinarski video tek prvi u nizu? Jako se veselimo.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba