VIJEST

Veliki uspjeh za hrvatsku feng shui dizajnericu. Osvanula je na stranicama britanskog Voguea

Vogue je prepoznao dizajn Tine Sablić i njezin Posh Feng Shui brend te ga je uvrstio na stranice svog jesenskog izdanja magazina

Poznata hrvatska Feng Shui dizajnerica, Tina Sablić, osvanula je na stranicama britanskog Voguea. Među jesenske trendove u interijerima, cijenjeni magazin Vogue uvrstio je tako i njezin lifestyle brend – Posh Feng Shui. Naime, Tina Sablić proteklih se godina prometnula iz domaće na svjetsku dizajnersku scenu, a njezin uspješan balans između holističkog i estetskog pristupa interijerima stavlja ovu mladu feng shui savjetnicu u sam vrh well-being usluga na ovim prostorima.

Stoga, nimalo ne čudi kako je ovu, ujedno autoricu knjige Feng Shui: The Life Editor s diplomom uglednog New York Institute of Art+Design, prepoznalo i britansko izdanje časopisa. Njen dizajn uvrstili su kao dio rubrike Vogue’s Autumnal Abode čime listopadno izdanje najavljuje i otvara vrata jesensko-zimske sezone. Ovo je još samo jedan dokaz kako je hrvatski dizajn ponovno oduševio Vogue te istovremeno potvrdio kako ulaganje u sebe nije trend već važan dio moderne svakodnevice.

Podsjetimo, Posh Feng Shui studio je za dizajn interijera s nizom proizvoda, usluga i sadržaja dizajniranih za stvaranje i podršku pozitivnog okruženja. Kombinirajući drevne principe i moderan dizajn, klijenti od Tine Sablić imaju mogućnost dobiti detaljne i personalizirane smjernice koje će obogatiti sve aspekte njihova života.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube