SERIJE

Već ste odgledali Emily in Paris i želite još? Bacite oko na ovih par sličnih serija

Pronašle smo nekoliko jednako opuštenih i zabavnih serija čiji će vas likovi, radnja i atmosfera brzo osvojiti

Cijeli svijet priča o seriji Emily in Paris, koju se i prije premijere nazivalo nasljednicom velikog Seksa i grada. Kultna kostimografkinja Patricia Field ponovno je zadužena za kostime, a Darren Starr za koncept. Ipak, većina se, nakon odgledane epizode ili sezone, složila da otprilike tu prestaje svaka sličnost. Emily in Paris tipična je opuštena serija s plošnom radnjom i likovima, lijepom odjećom, scenografijom i atmosferom.

S druge strane, svijetu pogođenom pandemijom, čini se, sad je trebala baš takva serija, uz koju će nakratko zaboraviti na sve ostale nedaće i uživati u klišeiziranim romansama u Parizu, pa su je tako pogledali i mnogi koji inače ne preferiraju takav tip. Štoviše, mnogi su već počeli tražiti sljedeću seriju na tragu ove, a za slučaj da ste i vi među njima, savjetujemo vam da provjerite neke od naših prijedloga u nastavku. Jednako su opušteni, zabavni i lako gledljivi.

The Bold Type

Radnja ove serije temelji se na životu Joanne Coles, bivše glavne urednice Cosmopolitana, a prati nekoliko djevojaka u ranim dvadesetima, zaposlenih u fiktivnom modnom magazinu Scarlet. Uz puno humora i još više fora outfita, serija progovara o izazovima izgradnje karijere u jednoj nemilosrdnoj industriji. Serija se prikazuje od 2017. i ima četiri sezone.

Call My Agent!

Andrea, Mathias, Gabriel i Arlette rade u agenciji koja se bavi regrutiranjem talenata. Kad osnivač agencije iznenada premine, četvorka će biti prisiljena raditi još marljivije, paralelno nas vodeći u backstage modnih revija, crvenih tepiha i suludi svijet zahtjevnih celebrityja. Ova se francuska serija emitira od 2015. i trenutačno ima tri sezone.

The Hook Up Plan

Još jedna francuska serija na koju se lako navući. U središtu radnje je Elsa, mlada djevojka koja nikako ne može preboljeti svog bivšeg. Njezinim je prijateljicama dozlogrdilo gledati je stalno neraspoloženu, pa su osmislile plan da joj namjeste spoj s escortom. No, priča će, naravno, otići u posve drugačijem smjeru od onog što su one originalno zamislile. Serija je krenula s emitiranjem krajem 2018., a zasad ima dvije sezone.

Valeria

Valeria je spisateljica koja već neko vrijeme ne može ništa suvislo napisati, a ništa joj bolje ne ide ni na privatnom planu. S mužem se sve više i više udaljava, ali se zato uvijek može osloniti na svoje najbolje prijateljice, Carmen, Lola i Nereu, koje će joj i ovaj put pomoći. Serija je premijerno prikazana u svibnju ove godine i ima jednu sezonu.

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba