Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Super1.hr nedavno je unaprijedio svoja pravila o privatnosti i korištenju takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa.

GASTRO

Uzvanici Super1 Sexy&Cool partyja uživali su u raskošnim zalogajima koje je osmislio Marin Medak

U Hrvatskom glazbenom zavodu sinoć je održan glamurozni Super1 Sexy&Cool party #neponovljivo uz Eucerin

Na neponovljivom partyju, osim glazbe i atmosfere, neponovljiv je bio i gastro doživljaj. Uz ekskluzivni nastup grupe Divas, ekskluzivan je bio i finger food.  Cijelu su se večer redale birane slatke i slane delicije koje  je posebno za  Super1 party osmislio cijenjeni chef Marin Medak.

Ražnjici s plavim sirom i crnim grožđem i ražnjići s pršutom, škripavcem i rikulom

 

Pomno sljubljivani sastojci provukli su se kroz mesna, riblja i vegetarijanska jela. Zahvaljujući trudu cijelog Rougemarin tima, uživalo se  u pâtéu od žutorepe tune, tapenadi od maslina i kiselih krastavaca, tatarskom beefsteaku s kaparima, pâtéu od jastoga s japanskom wasabi majonezom, pâtéu od guščje jetre i brusnica, tuna tataru sa salsom od rajčice, luka, krastavaca i korijandera, te mini arancinima  s mozzarellom. Slatke užitke činili su mousse od čokolade, kikirikija i karamele, lemon curd s komadićima meringe, panna cotta s šumskim voćem, šnenokle posute s prahom od malina i Artisan by Rougemarin punjene čokoladne lizalice.

Šnenokle s prahom od maline i panna cotta sa šumskim voćem
Lizalice od čokolade s gelom maline
Lizalice od tamne čokolade s maslinovim uljem
Tuna tartar sa salsom od rajčice, luka, krastavaca i korijandera, tatarski biftek i domaći tabasco umak
Bruscette sa šalšom i mariniranim inćunima, bruscette s kozjim sirom crvenim radičem i pestom od oraha i grožđica, bruscette s prosciutto cottom i namazom od gljiva
Lizalice od bijele čokolade s likerom ruže
Pate od jastoga s japanskom wasabi majonezom i pate od guščje jetre i brusnica
Mousse od bijele čokolade s malinama, mousse od čokolade, kikirikija i karamele i lemon curd s komadićima meringe
Pate od žutorepe tune, tapenada od maslina i kiselih krastavaca, tatarski biftek s kaparima, pate od jastoga

Catering RougeMarin prepoznat je po vrhunskoj kvaliteti, autentičnosti, udovoljavanju individualnim potrebama klijenata, istovremeno zadržavajući prepoznatljivi identitet – sinergiju profesionalizma i kreativnosti. Tim talentiranih ljudi, na čelu s Marinom Medakom, daje prepoznatljiv pečat usluzi cateringa. Bez obzira priprema li catering u svom prostoru ili se organizira događaj na lokaciji po izboru klijenta, u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, radi li se o intimnom ugođaju ili korporativnom eventu, misija Cateringa RougeMarin uvijek je ista:  osigurati jedinstveno iskustvo.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
učitavanje...
Više s weba