GASTRO

Uzvanici Super1 Sexy&Cool partyja uživali su u raskošnim zalogajima koje je osmislio Marin Medak

U Hrvatskom glazbenom zavodu sinoć je održan glamurozni Super1 Sexy&Cool party #neponovljivo uz Eucerin

Na neponovljivom partyju, osim glazbe i atmosfere, neponovljiv je bio i gastro doživljaj. Uz ekskluzivni nastup grupe Divas, ekskluzivan je bio i finger food. Cijelu su se večer redale birane slatke i slane delicije koje je posebno za Super1 party osmislio cijenjeni chef Marin Medak.

Ražnjici s plavim sirom i crnim grožđem i ražnjići s pršutom, škripavcem i rikulom

 

Pomno sljubljivani sastojci provukli su se kroz mesna, riblja i vegetarijanska jela. Zahvaljujući trudu cijelog Rougemarin tima, uživalo se u pâtéu od žutorepe tune, tapenadi od maslina i kiselih krastavaca, tatarskom beefsteaku s kaparima, pâtéu od jastoga s japanskom wasabi majonezom, pâtéu od guščje jetre i brusnica, tuna tataru sa salsom od rajčice, luka, krastavaca i korijandera, te mini arancinima s mozzarellom. Slatke užitke činili su mousse od čokolade, kikirikija i karamele, lemon curd s komadićima meringe, panna cotta s šumskim voćem, šnenokle posute s prahom od malina i Artisan by Rougemarin punjene čokoladne lizalice.

Šnenokle s prahom od maline i panna cotta sa šumskim voćem
Lizalice od čokolade s gelom maline
Lizalice od tamne čokolade s maslinovim uljem
Tuna tartar sa salsom od rajčice, luka, krastavaca i korijandera, tatarski biftek i domaći tabasco umak
Bruscette sa šalšom i mariniranim inćunima, bruscette s kozjim sirom crvenim radičem i pestom od oraha i grožđica, bruscette s prosciutto cottom i namazom od gljiva
Lizalice od bijele čokolade s likerom ruže
Pate od jastoga s japanskom wasabi majonezom i pate od guščje jetre i brusnica
Mousse od bijele čokolade s malinama, mousse od čokolade, kikirikija i karamele i lemon curd s komadićima meringe
Pate od žutorepe tune, tapenada od maslina i kiselih krastavaca, tatarski biftek s kaparima, pate od jastoga

Catering RougeMarin prepoznat je po vrhunskoj kvaliteti, autentičnosti, udovoljavanju individualnim potrebama klijenata, istovremeno zadržavajući prepoznatljivi identitet – sinergiju profesionalizma i kreativnosti. Tim talentiranih ljudi, na čelu s Marinom Medakom, daje prepoznatljiv pečat usluzi cateringa. Bez obzira priprema li catering u svom prostoru ili se organizira događaj na lokaciji po izboru klijenta, u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, radi li se o intimnom ugođaju ili korporativnom eventu, misija Cateringa RougeMarin uvijek je ista: osigurati jedinstveno iskustvo.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba