GIRL POWER

Upravo je objavljena pjesma za novi film o Bondu. Billie Eilish je rasturila

Jedna od najvećih glazbenih nada mlađe generacije predstavila je naslovnu pjesmu novog filma o najpoznatijem tajnom agentu

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana ispisala stranice glazbene povijesti i postala prvom ženom (i drugom osobom uopće) koja je osvojila nagradu Grammy u četiri glavne kategorije, mlada američka glazbenica Billie Eilish ponovno se našla u fokusu svjetskih medija. Da će uopće raditi na naslovnoj pjesmi za novi film o Jamesu Bondu objavila je u siječnju ove godine, a finalni je rezultat već ugledao svjetlo dana. Sudeći prema prvim reakcijama, Amerikanka si je osigurala još jedan sigurni hit.

Pjesma No Time Die donosi njezin prepoznatljivi glazbeni senzibilitet, a napisala ju je s bratom i već uobičajenim suradnikom, Finneasom O’Connellom. S obzirom na to da bi radnja istoimenog filma trebala biti fokusirana na nove, duboko osobne izazove s kojima se britanski tajni agent suočava, nama se pjesma ove dinamike i izričaja čini savršeno prikladnom. Film bi u kinima u Ujedinjenom Kraljevstvu trebao početi igrati 2. travnja, a dotad provjerite zašto svi ponovno hvale Billie.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba